Amerika Kupa 2010 - SNG közlemény a helyszínről

hirdetes

Amerika Kupa 2010 - SNG közlemény a helyszínről

Tóth Mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amerika Kupa 2010 - SNG közlemény a helyszínről. Az SNG és az Alinghi elfogadta a New York Legfelsőbb Bírósága által hozott döntést a helyszínről. Fred Meyer, az SNG alelnöke nyilatkozott a történtekről.

Amerika Kupa 2010 - SNG közlemény a helyszínről

SNG & Alinghi az Amerika Kupa 2010 helyszínről

A New York Legfelsőbb Bíróság által hozott legújabb döntés megerősíti Kornreich bíró 2009. október 30.-ai döntését, miszerint az Amerika Kupa címvődéje, az SNG által választott helyszín: Ras al-Khaimah (Egyesült Arab Emirátusok) nem felel meg a szabályoknak. Továbbá a négy bíróból álló bizottság megerősítette Kornreich bírónak azt a döntését, amely kizárja a kormányokat a felmérési szabályokból, a versenyhajók vízvonal hosszát illetőleg.

hirdetes

Fred Meyer, SNG alelnök Alinghi

Fred Meyer, az SNG alelnöke így nyilatkozott: "A BMW Oracle stratégiája ismét sikeres volt, hogy a verseny inkább a tárgyalóteremben dőljön el, ne a vizen. Az Amerika Kupa történetében először fordult elő, hogy a címvédőtől megvonták a helyszínválasztás jogát. Az SNG és az Alinghi elfogadta a döntéseket és várjuk, hogy a vizen is megmérkőzzünk az Amerika Kupaért Valenciában, 2010 februárjában.

 

Fotó: Carlo Borlenghi

Forrás: vitorlazas.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.