Az Amerika Kupa megérkezett San Francisco-ba

hirdetes

A kupa megérkezett San Francisco-ba

tóth mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az Amerika Kupa, Amerika Kupája megérkezett San Franciscoba, ahol a nagyérdemű a városházán tekinthette meg a trófeát.

 

Az Amerika Kupa megérkezett San Francisco-ba

Amerika Kupa San Francisco

Larry Ellison és a BMW Oracle Racing csapata kitüntetést kapott a város polgármesterétől, Gavin Newsomtól. A polgármester ünnepség keretén belül köszöntötte a vitorlázókat és elmondta, szeretné, ha a kupa San Franciscoban maradna.

"Igyekszünk minden támogatást megadni, hogy a Kupa itt maradjon San Franciscoban. Itt van ez a természetes amfiteátrum, az öböl és a nzők is megvannak hozzá. Mindenünk adott, hogy kiszolgáljuk ezt a sportot."

34. Amerika Kupa

A 34. Amerika Kupa helyszíne még nincs kiválasztva. Larry Ellison így nyilatkozott:

hirdetes

"Véleményem szerint a legfontosabb, hogy a legjobb döntést hozzuk a sport és a többi csapat számára is. Ez az első számú célunk. A yacht clubunk San Franciscoban van, én is innen származom és ez egy nagyszerű hely vitorlázni."

Valenciaból Amerikába

A kupa múlt hét pénteken érkezett meg Amerikába Valenciából. A közönség találkozhatott a vitorlázókkal és megcsodálhatták a kupát.

Larry Ellison a 33. Amerika Kupa győzelmükről

Larry Ellison a találkozón elmondta, hogy 10 évébe és 3 próbálkozásába telt, mire elérte célját és a Kupa visszatért Amerikába.

hirdetes

"Mindenki nagyon keményen dolgozott, hogy megnyerhessük a 33. Amerika Kupát. A designerek, a hajóépítők, vitorlázók, mindenki.

San Diego

A Kupa tegnap tovább vándorolt San Diego-ba, ahol a csapat a versenyt megelőzően 16 hónapot edzett. A Kupát itt is megnézhették az érdeklődők. A vitorlázókat, Jerry Sanders polgármester köszöntötte, majd az America nevű hajó másolatán (amiről a Kupát elnevezték) bevonultak a San Diego Yacht Clubba.

 

Fotó: Gilles Martin-Raget

 

Az Amerika Kupa megérkezett San Francisco-baAz Amerika Kupa megérkezett San Francisco-baAz Amerika Kupa megérkezett San Francisco-baAz Amerika Kupa megérkezett San Francisco-baAz Amerika Kupa megérkezett San Francisco-ba

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 121

Átlagos értékelés: 5.0