Balatonfüredi együttmőködés

hirdetes

Országos együttműködés, Balatonfüred részvételével

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy példátlan együttműködésről számolunk most be, melynek résztvevője 8 magyar város. A további fejlődéshez még több ilyen kellene és akkor sok problémára születne megoldás!

Példátlan ez az együttműködés

 

Rengeteg, nagy reményekkel induló megállapodás született már a történelem során. Mi is láttuk má azonban azt, hogy ezek az idő előrehaladtával enyhülnek, mert kiveszik a kezdeti lelkesedés. Pedig jó lenne, ha minél több ilyen születne, hiszen az ország fejlődéséhez ez nélkülözhetetlen. Szerencsére úgy tűnik, hogy ezzel a mostanival ez nem fog megtörténni, sőt!

 

 

Balatonfüred volt az ötletgazdája annak a -nyugodtan mondható példátlan- összefogásnak, mely 8 magyarországi város között, nevezetesen Balatonfüred, Debrecen, Győr, Gyula, Kecskemét, Komárom, Szolnok, Vác között jött létre. A megállapodás az oktatás, a művészetek és a turizmus területére is kiterjed. Az egész a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ezek a települések  települések megjelennek egymás rendezvényein, hirdetik magukat, saját értékeiket. Kiemelten fognak foglalkozni az idegenforgalom, a kultúra, a művészetek helyi rendezvényeinek összehangolásával. A tervek közt szerepel a közös kínálat kialakítása és a regionális kulturális értékek bemutatása.

hirdetes

 

Példátlan ez az együttműködés

Azért is rendkívül előnyös ez a kezdeményezés, mert így egymást támogatva, segítve, ajánlva fognak ezek a települések elindulni különböző Európai Uniós pályázatokon, ami által nagyobb lesz az esély a kívánt cél elérésére. Mindemellett tervben van az is, hogy hazai és nemzetközi idegenforgalmi rendezvényeken és kiállításokon is együtt jelenjenek meg. Az első ilyen megállapodás egyébként még 2011-ben született meg Balatonfüred és Debrencen között.A  Jókai napok keretein belül minden évben bővül ez a kör. Idén  Győr városa az  új belépő, amely egyébként a hagyományos Anna bál díszvendége is lesz.

hirdetes

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Lazy Jack

 A nagyvitorla bumra szerelt zippzáros zsákja. Tovább

Fogyás

A fogyás gyakran fontos lehet a vitorlázó számára is, hiszen a vitorlázás mégis csak egy... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 4.9