Balatonfüredi együttmőködés

hirdetes

Országos együttműködés, Balatonfüred részvételével

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy példátlan együttműködésről számolunk most be, melynek résztvevője 8 magyar város. A további fejlődéshez még több ilyen kellene és akkor sok problémára születne megoldás!

Példátlan ez az együttműködés

 

Rengeteg, nagy reményekkel induló megállapodás született már a történelem során. Mi is láttuk má azonban azt, hogy ezek az idő előrehaladtával enyhülnek, mert kiveszik a kezdeti lelkesedés. Pedig jó lenne, ha minél több ilyen születne, hiszen az ország fejlődéséhez ez nélkülözhetetlen. Szerencsére úgy tűnik, hogy ezzel a mostanival ez nem fog megtörténni, sőt!

 

 

Balatonfüred volt az ötletgazdája annak a -nyugodtan mondható példátlan- összefogásnak, mely 8 magyarországi város között, nevezetesen Balatonfüred, Debrecen, Győr, Gyula, Kecskemét, Komárom, Szolnok, Vác között jött létre. A megállapodás az oktatás, a művészetek és a turizmus területére is kiterjed. Az egész a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ezek a települések  települések megjelennek egymás rendezvényein, hirdetik magukat, saját értékeiket. Kiemelten fognak foglalkozni az idegenforgalom, a kultúra, a művészetek helyi rendezvényeinek összehangolásával. A tervek közt szerepel a közös kínálat kialakítása és a regionális kulturális értékek bemutatása.

hirdetes

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.