Bizarr Madárijesztő Falu csalogatja a turistákat a kanadai Cheticamp városától délre fekvő mezőre.

hirdetes

Bizarr Madárijesztő Falu

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bizarr és a világon egyedülálló Madárijesztő Falu csalogatja a kíváncsi turistákat a kanadai Cheticamp városától délre fekvő mezőre, ahol beöltöztetett alakok állnak mozdulatlanul.

Bizarr Madárijesztő Falu csalogatja a turistákat a kanadai Cheticamp városától délre fekvő mezőre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Madárijesztő Falu

 

A kanadai Cheticamp városától délre fekvő mezőn felállított bizarr Scarecrow Village, vagyis Madárijesztő Falu nem mindennapi látnivalókkal csalogatja oda a kíváncsi turistákat.

A környéken autózva nem lehet nem észrevenni a főutat szegélyező sík mezőn felsorakoztatott, több tucatnyi ijesztő ábrázatú bábut, melyek közel 20 éve riogatják az erre tévedő madarakat és turistákat egyaránt.

hirdetes

 

Madárijesztő Falu

 

A Madárijesztő Falu élő mozdulatlan emberek benyomását kelti, hiszen a régi női és férfiruhákba öltöztetett figuráknak ijesztő próbababa fejük van. Ennek köszönhetően félelmetesen életszerűek a madárijesztő babák.

A figurák között híres személyiségek arcaival is lehet találkozni, például Margaret Thatcher vagy épp Ronald Reagan vonásaival.

 

Madárijesztő FaluMadárijesztő Falu

 

A bizarr kiállítás belépő nélkül látogatható. Az ötletgazdák viszont fogadnak el adományokat, amit a babák öltöztetésére, új ruháikra fordítanak.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes