Boat show Budapest

hirdetes

Budapest Boat Show

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

2017-ben a 26. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 

Boat show Budapest

Csütöröktől vasárnapig zajlik Budapesten a Boat show, melyen rengeteg kiállító, hajózással foglalkozó cég és szervet képvielteti magát.

Magyarország legnagyobb  hajós és  vízi sportos szezonnyitó nagyrendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piacot. Természetesen nem lehet kihagyni a kiegészítőket sem, így a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatások és a hozzájuk kapcsoldódó felszereléseket is megatlálhatjuk itt.

 

 

 

A Budapest Boat Show 2017-ben a Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre. Az elmúlt évek visszajelzéseiből a kiállítók leszűrték a tanulságokat, így idén kiemelt figyelmet kap a rendezvény szakmaisága. 

hirdetes

A kiállítás fő témája 2017-ben a szabadidős hajózás. Ezzel a tematikával kapcsolatos bemutatkozók a Programszigeten kapnak helyet. Itt mutatkoznak be az idén hangsúlyosabb vízi sportok (ki lehet próbálni például a kajak-kenut is), melyre kiváló lehetőséget biztosít az újra megépítésre kerülő 40 négyzetméteres bemutató medence!

 

Kiállít a Fenyves Yact Club is

 

 

hirdetes

Idén kiállít a Show-n a Fenyves Yacht Club is, mely exklúzív ajánlattal várja az érdeklődőket. Amennyiben az ő standjuknál vásárol vagy bérel a tavalyi évben megnyitott legnagyobb balatoni kikötőbe egy helyet, valamint ezt a kupont odaadja nekik, akkor garantáltan kap egy 3 nap, 2 éjszakára szóló tartózkodást a Club területén található Fenyves Hotel Yacht Clubba. Használja ki ezt a lehetőséget Ön is!

 

A kiállításon készült képeinket a következő oldalon láthatják!

 

Boat show Budapest

 

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Többnapos üzleti rendezvény hotelben   Ahhoz, hogy a rendezvényünk valóban sikert... Tovább

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 166

Átlagos értékelés: 4.8

hajó