Kigyulladt egy erdélyi festékgyár

hirdetes

Kigyulladt egy festékgyár Erdélyben- nagy lett a pusztítás

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sajnos ismét kigyulladt egy erdélyi gyár, mely komoly következményekkel járt. Ismét nagy ökológiai katasztrófa fenyegeti a határon túli magyarokat.

 

Sajnos megint kigyulladt egy gyár Erdélyben

 

Sajnos a határainkon túl nem nyugszanak a kedélyek. Mindenki emlékszik még a verespataki katasztrófára, illetve arra, hogy nemrég ismét súlyos környezetszennyezés volt a határainkon túl. 

 

Most azonban sajnos megint előfordult egy hasonló eset. Szászváros festékgyárban egyanis kedd délután történt egy robbanás, melynek következtében egy munkás súlyosan megsérült, és tűz ütött ki. A helyzet súlyosságát jelzi, hogy öt helyről Hunyad, Fehér, Szeben, Temes és Gorj megyéből érkezett ötven tűzoltó 12 tűzoltóautóval, hogy megfékezzék a lángokat. A küzdelem hatalmas volt, mivel húsz óránába került, mígsikerült eloltani a tüzet.

hirdetes

 

Sajnos megint kigyulladt egy gyár Erdélyben

 

Az következmények pedig sajnos ismételten végzetesek lettek. Az  Orastioara- és Városvíz-patakba jutott mérgező anyagok teljesen elpusztították a patakok élővilágát, és a Marosban is halpusztulást idéztek elő, így itt teljesen elpusztult az élővilág.

 

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a légköri viszonyok miatt a mérgező füst nagy magasságokban oszlott szét, így nem veszélyeztette a lakosság egészségét.

 

Elképesztő sajnos, hogy mi folyik arra. Reméljük befejeződik már ez a sajnálatos tendencia. Ideje lenne már.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 218

Átlagos értékelés: 4.7

utazás