Megmagyarázhatatlan fényjelenséget kameráztak le Oroszországban

hirdetes

Megmagyarázhatatlan fényjelenséget videóztak le

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy autós Oroszországban, Jekatyerinburg közelében egy olyan fényjelenségnek volt tanúja, amit senki nem tud megmagyarázni. A robbanáshoz hasonló fényáradatot felvette videóra, amit most meg is nézhettek. 

Fényjelenség

Egy autós Oroszországban november 14-én egy olyan fényjelenséget vett fel kamerára, amiről senki se tudja, hogy mi lehet. A hírekben sem esett róla szó, pedig többen is látták azt a hatalmas villanást az égen, ami szinte nappali világosságot idézett elő. Az eset Jekatyerinburg közelében történt. A fényvillanás leginkább egy hatalmas robbanásra hasonlított, de senki se sérült meg és különösebb kár keletkezéséről se számolt be senki. Elindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet ez, de egyelőre nincs magyarázat a jelenségre.

 

Lapozz tovább és nézd meg azt a felvételt, ami erről a különös fénjelenségről készült!

Fényjelenség

Sokak szerint a szokatlan fényjelenségért a hadsereg a felelős, akik titkos robbantásokat végeztek, azonban a hadsereg nem erősítette meg ezt a felvetést. Mások aszteroida becsapódására gyanakszanak, de erre sincs bizonyíték. Egy meteorokat figyelő blog szerint a különös fényjelenség előtt vörös izzás jelent meg az égen, amiből arra lehet következtetni, hogy ez nem egy természeti jelenség, hanem robbanás. Mivel senki nem tud semmit, ezért a misztikus találgatások is felütötték a fejüket és sokan vannak, akik ufóra gyanakszanak. Azért meg kell hagyni, hogy nem ez az egyetlen ufójelenség, ami mostanában felütötte a fejét. Nem is olyan rég Nyíregyháza fölött láttak egy repülő csészealjat. De egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. Aki a felvételt készítette, az is azzal a kérdéssel fordult a nyilvánosság elé, hogy mi lehet ez?

 

Egyelőre még nincs válasz, viszont a felvételt megnézhetitek:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Csáklya

A csáklya egy rúdra erősített kampó. Tovább

Manőverslukk

Erős szeles kikötés után a kapitány és legénység által közösen fogyasztott... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 157

Átlagos értékelés: 4.9

utazás