Gonosz esküvő - Az idei év témája Maleficent

hirdetes

Gonosz esküvő Maleficent módra

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Rebellious Brides Blog minden évben rendez egy olyan esküvőt, aminek valamelyik gonosz meseszereplő a témája. Az idei év választása a Csipkerózsikára esett, legalábbis ennek a mesének egy modern feldolgozására, a Maleficentre.

Esküvő

A Rebellious Brides Blog minden évben összefognak a legjobb művészekkel annak érdekében, hogy kidolgozzanak egy igazi, gonosz esküvőt. Az idei év sztárja pedig nem más, mint Maleficent. Ha valaki még nem látta, első ránézésre fogalma se lehet, hogy milyen meséről is van szó, pedig ez egy olyan mesének az átdolgozása, amit szinte mindenki megnézett gyerekkorában: ez pedig a Csipkerózsika. Viszont ebben a filmben a történetet a rossz oldal szemszögéből ismerhetjük meg, vagyis a gonosz tündér szempontjából. Ez a film éppen emiatt különleges, akárcsak ez a csöppet sem átlagos esküvő.

Esküvő

Ennek a fajta esküvőnek a lényege a lázadás, ugyanis nem egy tipikus hősnőről van szó, akinek csak tökéletes tulajdonságai vannak és a sorsa végül mindig jóra fordul, hanem egy olyan karakterről, akinek hibái és saját története van. Ez jóval eltér az átlagos tündérmeséktől és persze egy átlagos álomesküvőtől is, mert nem sokan akarnának ilyen esküvőt ezekkel a komor színekkel és egy nem épen pozitív „mesehős” megjelenésével. A képeknek kifejezetten komor kisugárzása van, viszont épp ez benne a lényeg és éppen ettől lesz olyan különleges.

Esküvő

Ezt az esküvőt rengeteg művész segítségével sikerült megvalósítani és a végeredmény valóban bámulatos lett. A habos-babos, hófehér, vagy éppen rózsaszín esküvői álomruha és a csillogó, napsütötte helyszín helyett inkább a sötét színek a jellemzőek. Viszont a képek mégsem olyan depresszívek, hanem inkább egy gonosz hősnőhöz illenek.

Esküvő

Nagyon jól sikerültek ezek a képek, mert nemcsak külsőségekre ment ki a játék, hanem egyfajta belső mondanivalójuk is van. Emellett pedig esztétikai szempontból is nagyon ütősek és persze egyediek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Látnivalók a Városligetben

A Városliget az egyik legkedveltebb helye azoknak, akik szeretnek egy kicsit kiszakadni a szürke... Tovább

Bika

A bika fedélzeti, vagy parti kötélrögzítő eszköz. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 182

Átlagos értékelés: 4.8