Különleges jet-ski a Strand Crafttól, ami luxusjachtra hasonlít

hirdetes

Egy különleges jet-ski, ami luxusjachtra hasonlít

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A különleges jet-ski a Strand Crafttól első látásra egy luxusjachtra hasonlít, habár gyakorlatilag köze sincs hozzá. Viszont legalább olyan kényelmes, műszaki tulajdonságai pedig átlagon felüliek.

Jet-ski

A svéd hajótervező Strand Craft egy olyan látványos luxus jet-skivel állt elő, ami inkább hasonlít egy miniatűr jachtra. Akárcsak a Rolls Royce, ezzel a vízi járművel azokat az ügyfeleket célozták meg, akiknél a luxus az első szempont. És ha már luxusról beszélünk, ez a jet-ski tökéletesen kimeríti ezt a fogalmat, akár a kényelmét, akár a műszaki adottságait nézve. Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy meglehetősen nagy, 5 méret hosszú. Egy 5,7 literes V 8-as motor van beépítve, ami 300 lóerőre képes, így a csúcssebesség elérheti a 105 kilométer per órát. És ezek még csak a műszaki adatok. Ha valaki szereti élvezni a sebességet, azt ebben a járműben kényelmesen megteheti.

Jet-ski

A jet-ski testre szabható és fel lehet szerelni mindenféle extrákkal, ha a vevőnek arra van igénye: ez lehet egy vízálló, tároló rekesz, vagy egy hangrendszer, ha az ügyfél a zene szerelmese. Ezen kívül tehetünk bele GPS-t, ami kétségtelenül hasznos és a színt is az ügyfél választja ki. Az ülés alatt pedig egy kisebb beépített hűtő található. Szóval a kényelmes száguldozáshoz minden adott.

Jet-ski

A jet-ski egyik legkülönlegesebb része a karosszéria, ami szénszálas-és epoxi gyantából készült. Ez alatt található a nagy teljesítményű motor, ami a járgány lelke. A tavalyi év decemberében mutatták be a jet-skit, az árát pedig körülbelül 40 ezer euróban határozták meg. A luxus jármű kiválóan alkalmas zavaros vizeken való hajózásra, mert meglehetősen masszív felépítésű, ezért nem kell félteni a nagy hullámoktól.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 151

Átlagos értékelés: 4.9

tenger,óceán