A férfi minden áron kitart és nem hajlandó engedni az önkormányzatnak

hirdetes

Akadályozza a lakópark felépülését egy férfi

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Isztambul egyik kerületében egy új lakóparkot szeretne kialakítani az önkormányzat, ami egy városfejlesztési terv része. Viszont a munkálatok akadályokba ütköztek, mert egy férfi nem elégedett azzal az összeggel, amit a házáért kínálnak. Így most elkezdődött egy fajta türelem-játék, ami ki tudja, meddig tart?

A ház tulajdonosa nem enged a követelésnek

Isztambul fővárosában, azon belül is Fikirte kerületben az önkormányzat egy új lakópark felépítését tervezi. A lakónegyed egy nagyobb városfejlesztési projektnek a része, melynek keretében több mint 1 millió négyzetkilométernyi városrész felújítását tervezik. A fővárosi önkormányzat nem is egy építőipari céggel leszerződött. Úgy tervezik, hogy a munkálatok pár éven belül véget érnek, azonban valaki az útjukba állt. Így nem tudnak tovább haladni, a munkálatok megálltak, mert ezt a fennálló problémát úgy látszik, elég nehezen tudják megoldani.

 

A ház tulajdonosa nem enged a követelésnek

Még csak a házak lebontásánál tartanak a munkálatok, viszont már most megakadtak egyetlen ember miatt, aki nem engedi ledózeroltatni a házát. A férfi nem elégedett azzal a pénzzel, amit otthonáért kínálnak, ezért úgy döntött, hogy addig nem hajlandó elköltözni onnan, amíg csak ilyen csekély összeggel akarják kiszúrni a szemét. Úgy látszik, nem mindenkit sodor magával a tömeg.

 

A ház tulajdonosa nem enged a követelésnek

Az építőipari cég és a kitartó lakástulajdonos között még folynak az egyezkedések, de a férfi nem tágít. Sőt, annyira eltökélt, hogy semmivel nem lehet onnan elüldözni. Már egy darab ház nem maradt a közelében, mert mindet lebontották, egyedül csak az övé áll ott egyedül a nagy semmi közepén, de még így se hajlandó megalkudni.

 

A munkálatok addig fognak állni, amíg meg nem születik a megállapodás a lebontani szánt ingatlan tulajdonosával. Már csak az a kérdés, hogy meddig fog ez tartani és hogy vajon ki fogja először beadni a derekát? Az önkormányzat, aki nem szeretne időt vesztegetni, vagy a céltudatos férfi, aki nem engedi, hogy megsértsék a büszkeségét?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonszemes - BAHART Kikötő

Balatonszemesi vitorláskikötő Szolgáltatásai: A felújított balatonszemesi kikötőben... Tovább

Siófok - BH Zrt.

Siófok BH Zrt. Vitorláskikötő bemutatása Siófokon a kihajózás jelentheti a legnagyobb... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 159

Átlagos értékelés: 4.7

utazás