Nem fizetette be a tartozását, ezért elkobozta a macskáját az adóhatóság

hirdetes

Nem fizetette be a tartozását, ezért lefoglalták a macskáját

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már régóta nem fizette be a tartozását, hiába járt az adóhatóság a nyakára, Mivel a férfinak semmilyen más tulajdona nem volt, ezért kénytelenek voltak a macskájával fenyegetni.

Macska

Az eset Oroszországban történt. Egy Novoszibirkszben élő férfinek összesen 11 ezer rubel tartozása volt, amit már régóta nem volt hajlandó befizetni, ezért rászállt az adóhatóság. Mivel többszöri felszólításra se tett eleget a kérésüknek, kénytelenek voltak helyszíni szemlét tartani a férfi lakásában, hogy a tartozás fejében lefoglalhassanak valamit, azonban a férfinak az egy szem macskáján kívül semmije nem volt.


A férfiról azt kell tudni, hogy a szüleivel él, egyetemista és nincs saját keresete, így gyakorlatilag semmi sem az övé. Az adóhatóság emberei tehetetlenül álltak a probléma előtt, de amikor meglátták a férfi lakásában a fajtiszta macskát, megfenyegették a férfit, hogyha nem fizeti be a tartozását, elkobozzák az állatot.

 

Macska

A férfi érdekes módon azonnal eleget tett a kérésnek és ott helyben kifizette a tartozást. Azonban ez nem egyedi eset. Éppen ezért kapott engedélyt arra az adóhatóság, hogy lefoglalhassák a házi kedvenceket. A szibériai régióban eddig összesen öt macskát koboztak el: négy skótot és egy sziámit. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Észak Dunántúli Elektromos Vitorlázó Sportklub, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az  Észak Dunántúli... Tovább

Közbeszerzési referens

A közbeszerzési referens egy olyan szakma, melyre egyre nagyobb az igénye a cégeknek, hisz a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes