Nem fizetette be a tartozását, ezért elkobozta a macskáját az adóhatóság

hirdetes

Nem fizetette be a tartozását, ezért lefoglalták a macskáját

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Már régóta nem fizette be a tartozását, hiába járt az adóhatóság a nyakára, Mivel a férfinak semmilyen más tulajdona nem volt, ezért kénytelenek voltak a macskájával fenyegetni.

Macska

Az eset Oroszországban történt. Egy Novoszibirkszben élő férfinek összesen 11 ezer rubel tartozása volt, amit már régóta nem volt hajlandó befizetni, ezért rászállt az adóhatóság. Mivel többszöri felszólításra se tett eleget a kérésüknek, kénytelenek voltak helyszíni szemlét tartani a férfi lakásában, hogy a tartozás fejében lefoglalhassanak valamit, azonban a férfinak az egy szem macskáján kívül semmije nem volt.


A férfiról azt kell tudni, hogy a szüleivel él, egyetemista és nincs saját keresete, így gyakorlatilag semmi sem az övé. Az adóhatóság emberei tehetetlenül álltak a probléma előtt, de amikor meglátták a férfi lakásában a fajtiszta macskát, megfenyegették a férfit, hogyha nem fizeti be a tartozását, elkobozzák az állatot.

 

Macska

A férfi érdekes módon azonnal eleget tett a kérésnek és ott helyben kifizette a tartozást. Azonban ez nem egyedi eset. Éppen ezért kapott engedélyt arra az adóhatóság, hogy lefoglalhassák a házi kedvenceket. A szibériai régióban eddig összesen öt macskát koboztak el: négy skótot és egy sziámit. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 228

Átlagos értékelés: 4.9

utazás