Liptai Klaudia a Kékszalag Tókerülő Versenyen

hirdetes

Liptai Claudia a Kékszalagon

Székely Nagy Katalin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A televíziós műsorvezető először áll rajthoz a nagymúltú vitorlás versenyen. A 38 lábas Dakar nevű hajón Liszi László tereprali versenyző kormányzása mellett megy majd a végig a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon, amelyen szeretne egy kicsit közelebbről is megismerkedni a vitorlás sportággal.

Liptai Klaudia Kékszalag

Klaudia a Dakar fedélzetén

A Dakar nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen kormányosa már hatszor vágott neki a sivatagi versenynek, és háromszor célba is ért Liszi László a legendás Dakar rallyn. Liptai Claudia nyugodt szívvel rábízza magát a hosszú távokhoz szokott versenyzőre, és mindenképpen szeretne aktívan részt venni a vitorlák beállításában vagy akár a kormányzásban is. A csapat a héten együtt edz Balatonfüreden, hogy a pénteki rajtnál már mindenki tudja a dolgát a fedélzeten. Ha a túrahajóval vérmes győzelmi reményeket nem is táplálnak magukban, már önmagában a több mint 150 kilométeres táv megtétele is nagy kihívást jelent. Nagy szélben akár a saját hajóosztályukban esélyesek is lehetnek, és mindenképpen küzdeni fognak a jó helyezésért.

hirdetes

A TV2 stábja folyamatosan követi majd a Claudiáékat, akiket egyébként a www.kekszalag.hu weboldalon GPS jeladó segítségével is nyomon lehet követni.

Székely-Nagy Katalin
sajtófőnök

 

Forrás: www.hunsail.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 160

Átlagos értékelés: 4.9