Íme, a világ leggyönyörűbb luxus babaháza

hirdetes

A világ leggyönyörűbb luxus babaháza

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világ leggyönyörűbb luxus babaháza a Párizsban található Boulevard St Germain teljesen élethű mása, viszont arról szó sincs, hogy kislányok játszanának vele, ahhoz túlságosan értékes.

Babaház

Minden kislány szeretne egy babaházat, főleg olyat, ami szinte padlótól a mennyezetig ér. Bár hogy mit tudna kezdeni vele, az egy nagyon jó kérdés. Ezt a babaházat viszont nem kislányoknak készítették. Az alkotás két művészettörténész remekműve, Kevin Mulvanyé és Susie Rogersé, akik a Párizsban található Boulevard St Germain „miniatűr”, mégis rendkívül életszerű mását alkották meg. Az eredeti épület a 19. században épült, ma viszont már luxusüzleteknek és lakásoknak ad otthont. A miniatűr luxusépületnek minden egyes apró részletét kézzel készítették a velencei üvegserlegektől kezdve a legapróbb bútordarabig.

 

Luxus babaház

Babaház

Az apró luxusház a francia történelmet eleveníti meg. Összesen 4 emeletes, a belseje nyírből és hársból lett elkészítve. De ha már egy luxusházról van szó, nem maradhatnak ki az arany és ezüst díszlécek se. A miniatűr épületben világhírű márkák is megjelennek apró Prada cipők és Gucci táskák képében. Összesen egy évbe tellett elkészíteni. A párosnak vannak más hasonló remekműveik is, ugyanis ez a hivatásuk, azonban ez az egyik leggyönyörűbb darab, aminek az értéke 40 millió forintra tehető.

Luxus babaház

Forrás: daylimail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Félszél

Félszél – a hajó menetiránya és a látszólagos szélirány kb. 90 fokot zár be Tovább

Génua

A génua az árboc vonalától hátrébb nyúló, nagyméretű orrvitorla. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív