Rózsaszínre festette a macskáját, aki végül belehalt a mérgezésbe

hirdetes

Rózsaszínre festette a macskáját, aki végül belehalt a mérgezésbe

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lena Leninát, aki egy orosz médiaszemélyiség, meghívtak egy rózsaszín partira, ahova csak rózsaszín öltözékben szabadott megjelenni. A macskáját is el akarta vinni, ezért rózsaszínre festette. Rossz vége lett!

Macska

Vannak olyan emberek, akiknek semmiféleképpen nem ajánlott háziállatot tartani, mert hajlamosak elfeledkezni róla, hogy az egy élőlény és nem egy plüssmaci. Ilyen ez az orosz médiaszemélyiség, Lena Lenina is, akit meghívtak egy rózsaszín partira, ahova csak rózsaszínben szabadott megjelenni. A nő a macskáját is magával akarta vinni – bár hogy minek kell egy partira macskát vinni, azt a fene se érti – ennek megfelelően befestette rózsaszínre. A festékkel egyáltalán nem fukarkodott, a macska rikító rózsaszín lett. Viszont arra ezek szerint nem gondolt, hogy ez a macska életébe is kerülhet.

Macska

A macska egész este szabadulni akart a gazdája karjaiból, valószínűleg nem érezte jól magát a hangzavarban és a rózsaszín festékkel a bundáján. Amikor vége lett a partinak, lenyalogatta magáról a rózsaszín festéket, aminek az lett a vége, hogy mérgezést kapott, amibe bele is halt. A gazdáját mindez nem érintette érzékenyen, az állatvédőket viszont annál inkább. A nő azzal védekezett, hogy állatorvosi segítséggel választotta ki a festéket, ami nemhogy árt a macskának, de állítása szerint még jót is tesz neki. Hát, nagyon jót tett. Az állatvédők aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy hivatalosan is felelősségre vonják a macska gazdáját, ugyanis ez állatkínzásnak minősül.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Felmenetel

A felmenetel a hajó szélirány felé történő irányváltoztatása. A felmenetel szélbeállásig tart. Tovább

Balatonalmádi Volán Zrt. Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Balaton Volán Zrt. kikötője. A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 101

Átlagos értékelés: 4.9

divat