A magyar szépségkiránynő nem részesült valami szép fogadtatásban a Fülöp-szigeteken

hirdetes

Nem részesült valami szép fogadtatásban a magyar szépségkiránynő

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Magyarországot képviselő szépségkirálynő a Fülöp-szigetekre utazott, hogy ott képviselhesse hazánkat a Miss Earth nevű világversenyen, azonban ami fogadta a repülőtéren és ami azután következett, arra egyáltalán nem számított.

Szépségkirálynő

Sarka Kata a Fülöp-szigetekre küldte egyik szépségkirálynőjét, Sydnei van den Boscht, hogy hazánk nevében ott bizonyítson. A szépségkirálynő a Miss Earth nevű világversenyen vesz részt, ahol Magyarországot képviseli. Azonban akadt egy kis probléma, ami már a repülőtéren jelentkezett, ugyanis nemhogy színvonalas ellátást nem kaptak, de gyakorlatilag semmilyent. A helyzet úgy néz ki, mintha összetévesztették volna őket valami menekültekkel, akik örülnek, hogy aludhatnak valahol, nemhogy még olyan luxuskívánságuk legyen, mint egy saját szekrény a szobában, vagy a világítás. Azt lehet mondani, hogy a magyar szépségkirálynő meglehetősen szerény körülmények között készül a világversenyre.

Szépségkirálynő

"A manilai reptértől a szállásunkig négy órán át tartott az út. A hotelben pedig kiderült, a szobánkban nincs se szekrény, se hajszárító, sőt az ablakot is megspórolták. Három apró spotlámpa szolgáltatja a fényt, ha ezt annak lehet nevezni. Az ukrán lány a szobatársam, megszerettük egymást. Naponta háromszor öltözünk át, a bőröndünkből, és sötétben sminkeljük magunkat. Ami öröm, hogy a Fülöp-szigeteken talán népszerűbb vagyok a hazai versenyzőnél is"

Szépségkirálynő

"Én is értesültem Sydney-től a jelenlegi helyzetéről, és biztos vagyok benne, hogy valami félreértésről vagy átmeneti problémáról lehet csak szó. A világversenyt szervező ország szállásolta el a lányokat, de igyekszünk közbenjárni, hogy Sydney csakis a döntőre koncentrálhasson az előtte álló hetekben" - mondta Kata.

Szépségkirálynő

Ha ezek a körülmények nem változnak, a szépségkirálynőnek elég nehéz dolga lesz, ha így szeretne felkészülni egy világszintű versenyre. Viszont ha valóban egy tévedésről van szó, remélhetőleg hamarosan valami jobb helyre kerülnek.

Forrás: hír24

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004... Tovább

Keszthelyi Vöröskeresztes Vízimentő Egyesület Kikötője

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Keszthely iVizimentő Egyesület... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 184

Átlagos értékelés: 4.8

divat