Egy egész magyarországnyi területű farm eladó 325 millió dollárért Ausztráliában

hirdetes

Egy egész magyarországnyi területű farm eladó 325 millió dollárért

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

110 ezer négyzetkilométeres, vagyis Magyarország területénél 10 ezer négyzetkilométernél nagyobb méretű farm eladó 325 millió dollárért Ausztráliában.

Farm

Az eladó terület 110 ezer négyzetkilométer, vagyis 10 ezerrel nagyobb, mint Magyarország területe. Ausztráliában található és 325 millió dollárért kínálják. Ez nem egy egyszerű farm, olyan hatalmas, hogy repülővel is egy hétig tartott, mire teljesen bejárták az egészet. Ennek az is lehetett az oka, hogy ez az óriási terület szétszórva helyezkedik el az ausztrál vadonban. A földet 1899-ben alapította Sidney Kidman, akinek a családja a mai napig a föld tulajdonosa, már öt generáció óta, ráadásul meglepő módon a területet egyáltalán nem terheli adósság. Jelenleg ez a világ legnagyobb magánkézben lévő területe, ami nem az államé, vagy a királyságé, ráadásul még adósságmentes is, ami nagy szó a mai világban.

Farm

Az eladásra kínált terület összesen tíz részből áll, amik szétszórva helyezkednek el. Ezek közül a legnagyobb az Anna Reek, ami 23 ezer négyzetkilométer és a világ legnagyobb szarvasmarhatelepe. Egyelőre nem tolonganak a vevők az eladó földrészért: összesen 30 személy érdeklődött, közöttük volt, aki Kínából, Indonéziából, az USA-ból és az Egyesült Királyságból. Viszont akik átmentek a rostán, az mindössze 6 ember.

Forrás: Mirror.co.uk

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 4.7

túra utazás