Egy egész magyarországnyi területű farm eladó 325 millió dollárért Ausztráliában

hirdetes

Egy egész magyarországnyi területű farm eladó 325 millió dollárért

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

110 ezer négyzetkilométeres, vagyis Magyarország területénél 10 ezer négyzetkilométernél nagyobb méretű farm eladó 325 millió dollárért Ausztráliában.

Farm

Az eladó terület 110 ezer négyzetkilométer, vagyis 10 ezerrel nagyobb, mint Magyarország területe. Ausztráliában található és 325 millió dollárért kínálják. Ez nem egy egyszerű farm, olyan hatalmas, hogy repülővel is egy hétig tartott, mire teljesen bejárták az egészet. Ennek az is lehetett az oka, hogy ez az óriási terület szétszórva helyezkedik el az ausztrál vadonban. A földet 1899-ben alapította Sidney Kidman, akinek a családja a mai napig a föld tulajdonosa, már öt generáció óta, ráadásul meglepő módon a területet egyáltalán nem terheli adósság. Jelenleg ez a világ legnagyobb magánkézben lévő területe, ami nem az államé, vagy a királyságé, ráadásul még adósságmentes is, ami nagy szó a mai világban.

Farm

Az eladásra kínált terület összesen tíz részből áll, amik szétszórva helyezkednek el. Ezek közül a legnagyobb az Anna Reek, ami 23 ezer négyzetkilométer és a világ legnagyobb szarvasmarhatelepe. Egyelőre nem tolonganak a vevők az eladó földrészért: összesen 30 személy érdeklődött, közöttük volt, aki Kínából, Indonéziából, az USA-ból és az Egyesült Királyságból. Viszont akik átmentek a rostán, az mindössze 6 ember.

Forrás: Mirror.co.uk

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Tippek a téli vitorlázáshoz

2019-01-16

Tippek a téli vitorlázáshoz

Akár tetszik, akár nem, a tél végérvényesen beköszöntött, és ha a hó még nem is ért ide, a mínuszok már nagyon is a hétköznapok részeivé váltak. Ez azonban nem kell, hogy feltétlenül a vitorlázható időszak végét jelentse – a téli hajózás nagyon is lehetséges, csak sokkal több dologra kell odafigyelni közben.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

túra utazás

Szótár

Alsó szem

Alsó szem: A vitorla alsó sarkára szerelt szem, ringli a sarok rögzítésére. Tovább

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes