Régen ez volt a világ legmenőbb mekije

hirdetes

Valamikor ez volt a világ legmenőbb mekije

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

1986-ban ez volt a világ legmenőbb mekije, de ahogy lekerült a világkiállítás listájáról, egyszerűen elfeledkeztek róla. A hajón található éttermet azóta is ott eszi a rozsda, pedig sokat reméltek tőle.

Meki

A hajó a nyugat-kanadai Vancouverben található és valamikor ez volt a világ legszuperebb mekije, de végül az lett belőle, amit a képen láttok: egy szellemhajó. Az McBarge nevű mobil McDonald’s éttermet 1986-ban bocsátották vízre a világkiállítás alkalmából, amelynek során fel is került az étterem a listára. Úgy látszik, méltó volt ehhez a kitüntetéshez, mert csodás környezetben helyezkedett el és az emberek szerettek idejárni. Viszont azt a réteget, akiket megcéloztak, nem sikerült a mekibe csalogatni, még akkor se, ha az étterem egy futurisztikus külsővel rendelkező hajón várta őket. A vagyonosabb réteg inkább más helyeket választott.

 

Ma már az utcai firkászok se kímélik:

Friendship 500

 

Panoráma-kilátás:

Friendship 500

 

Ma már így néz ki belülről:

Friendship 500

Meki

A helyszín új tulajdonos kezébe került, a hajó pedig lekerült a listáról, ezért kénytelenek voltak elköltözni onnan. Ez 1991-ben történt. Az étterem az idillikus, zöld környezet után egy olajfinomító mellé parkolt és azóta is ott eszi a rozsda. Viszont a hajóról még így se feledkeztek el teljesen, ugyanis a Penge: Szentháromság című filmben ez volt az egyik helyszín. 2010-ben magánkézbe került. Nagy tervek születtek meg ezzel a hajóval kapcsolatban, most mégis nagyon úgy néz ki, hogy az egészből nem lesz semmi. Bár ez volt az egyik legsikeresebb mekis étterem, már olyan régóta rozsdásodik a vízen, hogy valószínű, helyre se lehet hozni.

 

Szellemjárta helyiségek:

Friendship 500

 

Friendship 500

 

Megette a rozsda:

Friendship 500

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Molett divat

A molett nőknek nincs egyszerű dolguk az öltözködés terén, hiszen a boltok kínálata nem... Tovább

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 185

Átlagos értékelés: 4.9

hajó