Mesterséges napsütés az esküvő napján 40 millióért Franciaországban

hirdetes

Mesterséges napsütés az esküvő napján 40 millióért

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az emberek nagy része ugrálna örömében, ha pont az esküvő napján borulna be az ég. Franciaországban viszont kitaláltak erre egy drága, de hatásos megoldást: mesterséges napsütés az időjárás manipulációjával.

Mesterséges napsütés

Senki se szeretné, hogy élete legboldogabb napján komor és esős legyen az idő, mert az ilyen szürke napok mindig a hétfőre emlékeztetnek. Franciaországban viszont elejét vették ennek a problémának, ugyanis képesek arra, hogy a kitűzött napra napsütésessé varázsolják az időt. Persze mindezt 40 millió forintért. Az ötletgazda az Oliver’s Travel nevű cég, akiknek az a specialitásuk, hogy a különböző vegyi anyagokat juttatnak a levegőbe ezzel létrehozva egy mesterséges jégmagot, ami megakadályozza az esőt. Az időjárási manipulációt viszont nem rakétával, hanem berepüléssel és helyi szórással hozzák létre, ami annyit tesz, hogy a repülőgépek ezüst jodidot, száraz jeget és más anyagokat engednek ki a légtérbe.

 

Viszont nem árt mielőbb jelezni, ha valaki mindenféleképpen napfényes időt akar az esküvője napján, ugyanis a kezelést már egy héttel a nagy nap előtt elkezdik.

Mesterséges napsütés

A szolgáltatás egyelőre még csak Franciaországban működik és bár új dolognak számít, a technológia nem mai. Egyelőre még csak a repülőterektől 50 kilométeres körzetben képesek befolyásolni az időjárást. Ha sikeres lesz ez a szolgáltatás, akkor Anglia és Olaszország felé fognak terjeszkedni.

 

Szóval ha valaki mindenféleképpen napfényes időt akar az esküvőjén, azt 40 millió forintért megkapja. Bár ennyi pénzből akár el is utazhatna olyan helyre, ahol az év nagy részében süt a nap. Ha meg akkor is esős időt fog ki, akkor valószínűleg azt az isten is úgy akarja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Takk

A takkot csapásnak is hívjuk. Egy csapás lehet jobb, bal, pozitív illetve negatív. Ha... Tovább

kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú kedvenceinket.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes