Mesterséges napsütés az esküvő napján 40 millióért Franciaországban

hirdetes

Mesterséges napsütés az esküvő napján 40 millióért

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az emberek nagy része ugrálna örömében, ha pont az esküvő napján borulna be az ég. Franciaországban viszont kitaláltak erre egy drága, de hatásos megoldást: mesterséges napsütés az időjárás manipulációjával.

Mesterséges napsütés

Senki se szeretné, hogy élete legboldogabb napján komor és esős legyen az idő, mert az ilyen szürke napok mindig a hétfőre emlékeztetnek. Franciaországban viszont elejét vették ennek a problémának, ugyanis képesek arra, hogy a kitűzött napra napsütésessé varázsolják az időt. Persze mindezt 40 millió forintért. Az ötletgazda az Oliver’s Travel nevű cég, akiknek az a specialitásuk, hogy a különböző vegyi anyagokat juttatnak a levegőbe ezzel létrehozva egy mesterséges jégmagot, ami megakadályozza az esőt. Az időjárási manipulációt viszont nem rakétával, hanem berepüléssel és helyi szórással hozzák létre, ami annyit tesz, hogy a repülőgépek ezüst jodidot, száraz jeget és más anyagokat engednek ki a légtérbe.

 

Viszont nem árt mielőbb jelezni, ha valaki mindenféleképpen napfényes időt akar az esküvője napján, ugyanis a kezelést már egy héttel a nagy nap előtt elkezdik.

Mesterséges napsütés

A szolgáltatás egyelőre még csak Franciaországban működik és bár új dolognak számít, a technológia nem mai. Egyelőre még csak a repülőterektől 50 kilométeres körzetben képesek befolyásolni az időjárást. Ha sikeres lesz ez a szolgáltatás, akkor Anglia és Olaszország felé fognak terjeszkedni.

 

Szóval ha valaki mindenféleképpen napfényes időt akar az esküvőjén, azt 40 millió forintért megkapja. Bár ennyi pénzből akár el is utazhatna olyan helyre, ahol az év nagy részében süt a nap. Ha meg akkor is esős időt fog ki, akkor valószínűleg azt az isten is úgy akarja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fénymásoló bérlés

Nagyobb összegű beruházás és hitelfelvétel nélkül olyan készüléket használhat, ha a... Tovább

Cápafog

A cápafog az árbocra szerelt fogas fémszerelvény, mely a vitorlafelhúzók fémcsatjának... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 191

Átlagos értékelés: 4.9

utazás