Motoros hajók kitiltása a Balatonból

hirdetes

Az összes motoros hajót kitiltják a Balatonból!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nagyon sok ember legnagyobb örömére meghozták azt a döntést, hogy kitiltják az összes motoros hajót a Balatonból. Sokakat zavartak, de leáldozott az idejük.

Kitiltják a motoros hajókat

 

Sokakat zavartak a motoros hajók, melyek tényleg csak azoknak okozott örömet, akik utaznak velük. A hangjuk, az általuk okozott hullámok, a környezetszennyezésük mind-mind zavaró tényező.

 

Ennek lesz vége!

 

A legújabb tervek szerint ugyanis a belső égésű motorral hajtott hajókat ki kívánják tiltani a Balaton vizéből, vagyis a jövőben csak elektromos motorral hajtott vízi járműveket lehetne használni a tavon. A szabályozás a vitorlásokat nem fogja érinteni.Ezzell szeretnék azt is elérni, hogy a Balaton a  Barcelona vagy Velence hibájába essen, ahol a helyiek már a turisták ellen tüntetnek, mert azok annyira nem veszik figyelembe a helyiek nyugalmát, hogy az már zavaró.

hirdetes

 

Tiltás már eddig is volt rájuk, de ezt senki nem tartotta be. Mostantól azonban új világ jön és reméljük, hogy ezeket az új szabályokat immáron be is kell tartania mindenkinek.De nem ez voltak az egyetlen új elképzelés a magyar tengerrel kapcsolatban. A következő oldalon mutatjuk a többit!

Kitiltják a motoros hajókat

 

Azonban nem csak a vizen belül, hanem azon kívül is terveznek újításokat. A Magyar Turisztikai Ügynökség tervezete szerint csökkenteni szeretnék a tó körüli nagyon erős autós forgalmat.  A jövőben elsősorban a kerékpáros-, a hajós-, és a tömegközlekedést fejlesztik a jövőben azzal a céllal, hogy háttérbe szoruljon az autós közlekedés a tó térségében.

hirdetes

 

Az MTÜ ezen intézkedések kitalálásakor és meghozatalakor külön kihangsúlyozza, hogy ezeket úgy alkotják meg, hogy ezekkel a helyiek életminősége is javuljon.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Oktatás helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapesten, a Gólvonal Bisztróban, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletes... Tovább

Clemm

A Clemm jelentése kötélszorító. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes