Copperfield magánszigete: a mesés Musha Cay

hirdetes

Copperfield magánszigete: a Musha Cay

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Copperfield magánszigete, a Musha Cay, ahol 39 ezer dollárba kerül egy éjszaka, mégis vonzza a tehetősebbnél tehetősebb nyaralókat. Viszont ez nemcsak a név ereje, hanem ez a hely valóban meseszép.

Musha Cay

A Musha Cay a Bahamákon található Nassautól 137 kilométerre fekszik délkeletre és az egyik leggyönyörűbb üdülőhely a világon. A Musha Cay az egyik legdrágább privát sziget. Hogy ez-e a legdrágább, azt nem tudni, viszont az biztos, hogy a szigetnek vonzereje van, ami sorban csalogatja oda a nyaralókat. Talán azért lehet ez, mert a tulajdonos nem más, mint David Copperfield, aki 50 millió dollárért vásárolta meg ezt a paradicsomot annak idején. Copperfield viszont nagyvonalúan megosztotta ezt a csodás helyet másokkal is, persze akik ki tudják fizetni. Utasok számától függően 39 ezer dollár egy éjszaka. Ennyiért 12 ember tölthet el ott egy estét.

A sziget vendégei sem egyszerű emberek: elsősorban nagyon gazdagok és akad közöttük nem egy híresség is. Például ezen a szigeten megfordult már Oprah Winfrey és John Travolta is. Biztos értékelték, hogy végre nyugodtan sütkérezhetnek a tengerparton, paparazziktól távol. Vajon ha ők lennének a tulajdonosok, akkor is ilyen mágikus vonzereje lenne ennek a szigetnek?

Musha Cay

A szigeten 5 villa található, amikben 25 vendég fér el kényelmesen. Az elegáns luxusvillák teljesen beleillenek ebbe a csodaszép, trópusi környezetbe. Itt nincs olyan szoba, ahol ne lenne szép a kilátás. A legnagyobb villa összesen 920 négyzetméteres két hálószobával, öt fürdőszobával és két konyhával. A három „kisebb” szállóhely mérete 300-400 négyzetméter között van, a legkisebb pedig 185 négyzetméteres. A belső tér nyugat-indiai stílusban épült, minden helyiség tágas és világos, és persze a baldachinos ágyak se hiányozhatnak. Ha valaki esetleg unatkozna ebben a paradicsomban, az vitorlázhat és vizisíelhet is, erre pedig minden eszköz a rendelkezésére áll.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Árboctalp

Árboctalp: Az árboc alsó, a fedélzeten vagy gerincen rögzített része. Tovább

Balatonfűzfő - BS Fűzfő Kikötő

A balatonfűzfői BS Fűzfő Kikötő közforgalmú,a csatorna keleti partján 116 hajó... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 209

Átlagos értékelés: 4.9

utazás