Brutális környezetszennyezés az óceánokban - Fotók

hirdetes

Szeméthegyek az óceán mélyén

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nick Pumphrey a Bali melletti óceán élővilágát szerette volna megörökíteni, de amivel szembesült, az sokkolta. Elképesztő, mekkora szeméthegyek gyűlnek fel az óceán mélyén.

Óceán

Amikor Nick Pumphrey Bali mellett lemerült az óceánba, abban reménykedett, hogy különleges vízi élőlényeket örökíthet meg. A kívánság teljesült, viszont szembe jött vele még valami, amire nem számított: az óceánban úszó szemét. Ekkor szembesült azzal, hogy mindez rejtve marad az emberek elől, hisz nem látunk az óceán mélyére. Nos, éppen ezért készítette a fotós ezeket a sokkoló képeket, hogy megmutassa a világnak, mit művelünk a bolygónkkal.

 

Óceán

Óceán

Ezek a sokkoló képek Balin készültek, pontosabban egy kis sziget, Nusa Lembongan partjainál. Amúgy ezen a környéken vannak a legjobb merülő helyek, viszont az esős évszakban a csapadék a tengerbe szállítja azt a több ezer tonna szemetet, ami a szárazföldön összegyűlt. A legtöbb hulladék a szomszédos Jávából érkezik a turisták után. Ilyenkor csak a legbátrabbak mernek bemerészkedni a vízbe.

 

Óceán

Forrás: takepart.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 241

Átlagos értékelés: 4.8

tenger,óceán