A világhírű Petrossian kaviár

hirdetes

A Petrossian kaviár

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az örmény származású Petrossian testvérek eredetileg azért mentek Párizsba, hogy befejezzék jogi és orvosi tanulmányaikat, ami az orosz forradalom miatt félbeszakadt. A francia fővárosba érkezve azonban meglepetten tapasztalták, hogy az ott élő orosz bevándorlók fogadásairól hiányzott az otthon oly kedvelt étel, a kaviár.

Petrossian kaviár

A Petrossian testvérek legnagyobb áttörését az 1929-es Világkiállítás hozta meg, amikor is, hosszas idegenkedés után a szaksajtó pozitívan nyilatkozott a kaviárról. Ettől fogva a kaviár a luxus életstílus kellékévé vált az európaiak fejében is. A Petrossian testvérek ekkor elkezdtek más termékeket is importálni (pl. lazac), s megszerezték a kaviárimport kizárólagos jogát Franciaországban, Svájcban, az USA-ban és Kanadában.

Petrossian kaviár

Mára a vállalat minőségi élelmiszerek széles választékát forgalmazza: kaviárt (melyek közül a legdrágább a Beluga), lazacot, libamájat, csokoládét, süteményeket, teát, kávét, vodkát, stb. Ha New Yorkban, Los Angelesben vagy Monaco-ban jár, midnenképpen térjen be a Petrossian étterembe, ahol a francia konyhának hódolhatnak, s természetesen az étlapról nem hiányozhat a kaviár, a lazac és a libamáj sem.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-06-30

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-ban újra visszatér a már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok. A balatonfüredi borhetek után a Zánkai Bornapok a második leghosszabb borhét a Balaton északi részén. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal készültek a borkóstoláson kívül is. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért lesz érdemes Zánkára utaznod!

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

2018-07-01

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Már javában tart Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. A rendezvényt 2018. június 29-e és július 1-e között rendezték meg idén. Ne csüggedj, hiszen a mai napon még ellátogathatsz a fesztiválra! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy mivel készültek idén a szervezők és mit tartogat számodra még a vasárnap!

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

2018-07-04

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

Keszthelyen 2018-ban is megrendezik az egyik legjobban várt balatoni eseményt, a KeszthelyFeszt fesztivált! Keszthely Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, ami előnyös helyszínt jelent turizmusára tekintve! Tudj meg többet az egyik legjobb balatoni fesztiválról! Olvasd el cikkünket, ha szeretnél többet is megtudni!

gasztronómia
hirdetes