Ha visszaalszol, pénzbírságot kapsz - Fizetős szundi

hirdetes

Ha reggel visszaalszol, fizetned kell

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szerintem a legtöbb embernek nehezen indul a reggel, főleg amikor hétköznap munkába, vagy suliba kell menni. Viszont most két magyar srác kifejlesztett egy olyan találmányt, amitől egyből felébredünk: a fizetős szundit.

Fizetős szundi

Ki nem ismeri azt az érzést, amikor korán reggel csörög az óra, vagy a telefon ébresztője és semmi erőt nem érzünk magunkban ahhoz, hogy kikászálódjunk az ágyból? Ilyenkor kinyomjuk az ébresztőt és visszaalszunk még öt percet. Csak ennek az a veszélye, hogy az öt percből fél óra lesz és elkésünk a munkahelyről, vagy az iskolából. Erre a problémára két magyar srác kifejlesztett egy olyan alkalmazást, ami hatalmas motivációt ad a felkeléshez. Ez az ébresztő ugyanúgy működik, mint amit ismerünk és használunk nap mint nap, azonban van egy lényeges különbség: ezért fizetni is kell.

 

Az értelmi szerzők Tóth Csaba és Németh Balázs, találmányuk neve pedig Snopy. Ám ez az applikáció egyelőre csak kezdetleges formában létezik, ami azt jelenti, hogy előre fel kell töltenünk a számlánkra egy bizonyos egyenleget, amiből levonják a pénzt minden egyes szundi után. A legolcsóbb csomag két dollár, a legdrágább pedig 50. Minden egyes szundiért fél dollárt kell fizetni. Ezekből az összegekből fejlesztik tovább az alkalmazást, ami később sokkal motiválóbb lesz.

Fizetős szundi

Egyelőre még csak iPhonera lehet letölteni, de februárban elvileg meg fog jelenni az androidos változat. Ha sikerül tovább fejleszteni az alkalmazást, már nemcsak a feltöltött egyenlegből fog pénz levonódni, hanem olyan lesz az ébresztő, mintha minden egyes kinyomott szundiért bírságot kapnánk. Az már részletkérdés, hogy mi van akkor, ha az ember tudat alatt elkezdi keresni a kiskapukat és félálomban kinyomja az egész ébresztőórát, nem csak a szundikat. De biztos erre is ki fognak találni valamit.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Wellness

A wellness egyfajta testi-lelki fejlődést jelent, melynek eléréséhez a különböző wellness... Tovább

Útjog

Elhaladási jog, elsőbbség. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 250

Átlagos értékelés: 5.0

autó