Sealander: vízen úszó lakókocsi

hirdetes

Sealander: az úszó lakókocsi

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lakókocsi egy nagyon jó dolog, főleg nyáron, amikor mindenki a parton van. A Sealander viszont nemcsak lakókocsiként, hanem jachtként is funkcionál.

Sealander

Egy lakókocsi nagyon jó dolog, főleg ha szeretsz kimozdulni a természetbe. Sokkal kényelmesebb ott tölteni az éjszakát, mint egy sátorban, habár annak is megvan a maga varázsa. Ez a lakókocsi viszont nemcsak a szárazföldön, hanem a vízen is szállást nyújt. Az ipari formatervezés a Kiel munkája. A lakókocsi néhány mozdulattal átalakítható mini-jachttá. Teljesen vízálló, ami egy bonyolult gyártási folyamat eredménye. Egy 5 lóerős elektromos motort tartalmaz, ami egy vízálló héjban van elhelyezve és szinte teljesen zajtalan. Az akkumlátort a vontató jármű tölti. Akár a szárazföldön is lehet vele önállóan közlekedni, de igazából nem arra tervezték.

Sealander

Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a panorámás ablakok, ami azért jó, mert ha elromlik az idő, akkor se kell a sötétben üldögélni, amíg újra kisüt a nap. Amikor viszont jó idő van, a lakókocsi egy mozdulattal felnyitható. 4 méter hosszú, 189 centi magas és összesen 410 kilót bír el. Két ember kényelmesen elfér benne, ha éjszakai utat terveznek, viszont ha csak egy fél napos kirándulást, akkor már nem kell ennyire spórolni a hellyel.

Sealander

A Sealandert nyugodt vizekre tervezték, úgyhogy ha közeledik a vihar, inkább húzódjunk a partra. Önálló hűtési és fűtési rendszere van, ami azért nem rossz, ha beköszönt a kánikula. Emellett kompakt konyhával is felszerelték. A bútorok igény szerint átrendezhetőek és személyre szabhatóak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
autó

Szótár

Hafenmeister

Hafenmeister (ejtsd:háfenmájszter): kikötőmester Tovább

krejcolás

Célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább egy fordulást tartalmaz, szél... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 226

Átlagos értékelés: 4.8