Silwell Kupa 2010

hirdetes

Silwell Kupa 2010

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Silwell Kupa

2010. április 3-4. Agárd

Silwell Kupa 2010

Silwell Kupa 2010

Az idénnyitó Silwell kupát az Alba Regia SC vitorlás szakosztálya rendezte a hétvégén Agárdon. Szombaton 4, vasárnap 2 futam került megrendezésre, az első napon délnyugati forgolódós 2-es, a másodikon déli 3-as 4-es pöffös, igazi tavaszias szelek fújtak.

Finn-ben 33-induló közül Pál Gaszton (BYC) érte el az első helyet, a második Huszár Géza (SIR) lett, aki idén már masters. Beliczay Márton (AR) is nyert két futamot, ő a harmadik helyen végzett. Az idei első finnes futamgyőzelem Pallay Tibor (THE) nevéhez fűződik. A junioroknál Haidekker Elemér (AYC, 7/1), Héjj Ádám (YKA, 11/2) és Vágó Ferenc (AR, 13/3) lett a sorrend.

hirdetes

Kalózban 17 egység közül a Németh Ferenc-Németh Andás (MAFC) egység nyerte meg a versenyt a dr. NyesteGábor-Berki Győző (BYC) által alkotta egység előtt, Huber András és Alibán András (PROLIGY VE) lett a harmadik.

Tomai Balázs (BYC) kilenc induló között lett a legjobb a lasereseknél. A második helyen Sulyok Miklós (AR), a harmadikon Péteri Gábor (AR) végzett. Eggyel kevesebb, nyolc induló volt a laser radialban, ahol Matis Ádám (VVSI) lett az első, Karé Réka (BYC), a tavalyi év Női Vitorlázója lett a második, és Bánki Richárd (VVSI) a harmadik. Szintén kilenc egység állt rajthoz a laser 4.7-ben, ahol Szabó Balázs (VVSI), Novoth Szilárd (VVSI) és Kenézy Mátyás (VVSI) végzett az első három helyen.
hirdetes

Az optimisteseknél kevesen voltak az agárdi szezonnyitón, mivel sokan éppen külföldön versenyeznek. A hat induló között ennek ellenére délvidéki és amerikai résztvevő is volt, ifiben Czövek Máté (VVSI), serdülőben Kovács Gergő (VVSI) nyert.


Fotók: http://picasaweb.google.hu/tomcatch22/20100403_Agard_evadnyito#

Sipos Péter
AR SC

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.9