Csodás átalakulás: így fogyott le a kórosan elhízott tacskó

hirdetes

Elképesztő átalakulás: így fogyott le az elhízott tacskó

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Tévedés azt hinni, hogy csak az emberek szenvednek a kóros elhízás és a fogyás problémájával. Ezt a tacskót annyira túletették régi gazdái, hogy kő kemény diétára volt szüksége ahhoz, hogy élhető élete legyen.

Tacskó

Ha azt gondoltátok, hogy csak az emberek küszködnek a túlsúly és a kóros elhízás problémájával, tévedtetek. Ez a 7 éves tacskó annyira el volt hízva, hogy még járni is alig bírt. Összesen 35 kilót nyomott, ami egy ilyen kis kutya esetében hatalmas súlytöbbletet jelent. Előző gazdái „kicsit” elkényeztették, aminek ez lett az eredménye. Viszont Obie, a túlsúlyos tacskó új gazdához került, a Portlandban élő Nora Vanatta-hoz, aki azonnal a kezébe vette az ügyet és szigorú diétára fogta az elhízott kutyát. Az eredmény bámulatos!

 

tacskó

Tacskó

Mint ahogy mondani szokták, a pokolra vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Obie előző gazdái idősek voltak és azért adtak ilyen sok ételt a kutyának, mert nem bírtak ellenállni a könyörgésének és a szép, barna szemeinek. Új gazdájánál viszont több mint 20 kiló fölöslegtől megszabadult, így egy csodás átalakuláson ment keresztül. Szinte rá se lehet ismerni! A szigorú fogyókúra legalább egy évig tartott, viszont minden fáradozás megérte. A végén már csak egy plasztikai műtét várt a kutyusra, hogy megszabaduljanak a súlytöbblet után megmaradt bőrtől. Lenyűgöző átalakuláson ment keresztül és ma már sokkal boldogabb élete van.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Bika

A bika fedélzeti, vagy parti kötélrögzítő eszköz. Tovább

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 105

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív