Egy igazi őrült, aki tornádóval akart selfiet készíteni - Videó

hirdetes

Egy igazi őrült, aki tornádóval akart selfiezni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez az ember egy igazi őrült! Az ausztrál vadonban szembe találta magát egy tornádóval, de ahelyett, hogy menekült volna, inkább selfiet akart készíteni vele.

Tornádó-selfie

Terry Tuffersonról szerintem bátran kijelenthetjük, hogy nincs ki mind a négy kereke. Éppen az ausztrál vadonban kocsikázott, amikor szembetalálta magát egy tornádóval. De ahelyett, hogy a gázra taposott volna és elmenekült volna onnan, ennek pont az ellenkezőjét tette. Hisz ez csak egy tornádó, mit árthat neki? Amikor a videót néztem, azt hittem, nem fog életben maradni a srác, ugyanis miután kiszállt a kocsijából, elindult a tornádó felé közben azt kiabálva, hogy „Ez tényleg a valóság!”. De amikor elég közel került hozzá, valahogy megszólalt benne az életösztön és káromkodva rohant vissza a kocsihoz, nyomában a tornádóval. De az a legbizarrabb az egészben, hogy még menekülés közben is az volt a legnagyobb gondja, hogy a kamera vegye az arcát. De inkább nem is mesélek tovább, ezt látni kell!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán. Tovább

Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája nevezetű kulturális programot – az 1999-ben indult francia példa... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes