Egy mexikói kisfiú már 11 évesen egyetemen tanul

hirdetes

11 évesen már a Harvardra jár

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Luis Roberto Ramírez egy csöppet sem átlagos gyerek még a legenyhébb kifejezésekkel élve sem! 11 éves korában már nem kell bajlódnia az érettségivel, mert rég túl van rajta, sőt, már az egyetemi felvételi miatt se kell aggódnia, hisz a létező legjobb felsőoktatási intézménybe jár, mellette pedig több nyelven is folyékonyan beszél.

11 évesen a Harvardon tanul

Luis Roberto Ramírez még csak 11 éves, viszont máris nagyobb tudása van, mint egy átlagos egyetemistának. Luis Mexikóból származik, azon belül is Zamorából. A kisfiú különcsége már rég feltűnt szüleinek, Luis ugyanis nemcsak beilleszkedési zavarokkal küzdött kortárai között, de igen furcsa álmai is voltak. Arra a kérdésre, hogy "mi leszel, ha nagy leszel?", a várt „űrhajós” és „mozdonyvezető” variációk helyett a kis Einstein a következővel rukkolt elő: ha nagy lesz, létre akar hozni egy olyan vállalatot, amiben majd a saját maga által feltalált szerkezeteket árulja.

 

Viszont a furcsaságok itt még nem értek véget, Luis ugyanis magától tanulta meg a francia, az angol és a mandarin nyelvet. Angolul öt éves kora óta folyamatosan beszél. Ezek után pedig kiderült, hogy a kisfiú intelligenciája 152 és 160 között van, akárcsak a legnagyobb zsenié, Einsteiné. Így csoda, hogy nem volt közös témája a többi gyerekkel?

 

11 évesen a Harvardon tanul

A kisfiú el is indult a hatalmas karrierhez vezető úton. Már le is érettségizett, de itt nem állt meg: a következő félévet már a legjobb egyetemen, a Harvardon folytatta, ahol kvantumfizikát tanul, ami nem egy egyszerű tudomány. A kicsi szülei rendkívül büszkék, azonban tudják, hogy ez a hatalmas intelligencia ugyanúgy lehet pokol, mint mennyország. Hisz enyhén szólva nem egy átlagos teljesítmény 11 éves korban bekerülni a legjobb egyetemre és máris több nyelven beszélni.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Üzleti vacsora Budapesten

Üzleti vacsora Budapesten, nem mindennapi környezetben? A Zsidai csoport éttermeiben megtalálod... Tovább

Bumlift

Bumlift: nagyvitorla pihentetõ kötél (másnéven "dirk") Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 138

Átlagos értékelés: 4.7

sport