Balatoni stranfelújítás

hirdetes

Kezdődnek a balatoni strandfelújítások!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Talán még soha ekkora mértékű strandfelújítás nem volt egyszerre, mint az idei évben a Balaton körül. A 2017-es év azonban nagy változásokat hozott.

Balatoni felújítások

Néhány hete a vitorlázás.hu csinált egy kutatást, szavazás formájában, amiben azt kérdeztük az olvasóktól, hogy mit változtatnának meg a Balatonnal kapcsolatban.Akkor óriási fölénnyel nyert az az opció, hogy az lenne a legjobb, ha felújítanák a tó melletti strandokat.

 

Nem vagyunk naivak, tudjuk, hogy nem miattunk döntöttek így, de akkor is jó hír, hogy az idei évben 2 milliárd forintból 55 balatoni fürdőzőhelyez fognak renoválni. Ez az 55 strand egyébként 38 településen található meg.

 

Arról is írtunk már, hogy Balatonfüreden két helyszínen és Alsóőrsön egy helyen tartanak már a munkálatok.De mi az idei sláger? Mi az amihez mindenki ragaszkodik, hogy újítson? A következő oldalon megmutatjuk!

hirdetes

 

Balatoni felújítások

 

Az önkormányzatok jellemző módon játszóterek, fitness-parkok, parkok, a strandon lévő vizesblokkok felújítására és létesítésére, stégek és lépcsők építésére pályáztak sikeresen.Jellemezően fizetős strandok folynak a munkálatok, de azért természetesen van egy pár ingyenes helyszín is kiválasztottak között.

 

A vitorlazas.hu minden ilyen és ehhez hasonló kezdeményezésnek örül és üdvözöl. A Balaton minden magyar ember kedvence, a folyamatosa fenntartása és fejlesztése pedig elkerülhetetlen. Csak így tovább!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Cirkálás

A cirkálás, vagy más néven kreuzolás a szél ellen történő vitorlázás, cikk-cakk vonalban. Tovább

Beiboot

A beiboot meghatározását lásd a boci szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 4.7

Balaton