Csak a kütyüknek örülünk manapság?

hirdetes

Csak a technika kütyüknek örülünk manapság?

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vajon mit csinálnak a gyerekek a karácsonyfa alatt, miután kibontották az ajándékokat? A statisztikák szerint egyre inkább a tabletekkel, okos telefonokkal, vagy e-olvasókkal lehet lenyűgözni a fiatalokat,  nagy lelkesedéssel kötik le magukat akár órákra is, ha valami hasonló kütyüt ajándékozunk nekik. De ha nincs erre pénzünk, vagy kreativitásra ösztönzőbb megoldást keresünk, van megoldás?

Csak a kütyüknek örülünk manapság?

 

Hozd elő gyermeked kreatív oldalát!

 

A jó hír az, hogy igen, van megoldás! Rengeteg olyan ajándékot lehet beszerezni gyermekeinknek, amivel kis művészi készséggel már alkotói munkát végezhet, hasznosan fejlesztheti tudását, és karácsonyi szünetre értékes programot is biztosíthatunk számára. Ezzel biztosíthatjuk, hogy a következő generáció nem a digitális világban nő fel, minden képzelőerőt nélkülözve. A televízió, a számítógépek, tabletek és okostelefonok világában minden azt sugallja, hogy nem kell gondolkodni, nem kell használni a fantáziánkat.

 

 

hirdetes

Ajándékozzuk meg gyermekünket festő ajándékkészlettel, művész rajzeszközkészlettel, vagy egyszerű hobbikészlettel. Vannak bizonyos kiadványok (pl. a Leonardo sorozat részei), melyekből akár otthon is megtanulhat gyermekünk rajzolni.

 

 

Ha te is szeretnéd gyermeked fantáziáját előhívni, fejleszteni kreativitását, lepd meg karácsony alakalmából valamilyen festő vagy rajzoló ajándékkészlettel. Nézd meg az ország legjobb művészeti szakáruházának webshopját, és akciós karácsonyi készleteiket! Kattints ide!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Rendezvénytermek Budapesten

A tökéletes rendezvénytermek Budapesten olyan helyszínen helyezkednek el, ami távol esik a... Tovább

Gerenda

A gerenda a vihart hozó kékeslilás, sötét, egyenes vonalú felhőképződmény. A gerenda... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 229

Átlagos értékelés: 4.7