Egy művész, aki imád játszani az étellel

hirdetes

Gabonapelyhekből készít portrét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sarah Rosedo gabonapelyhekből készít portrét kedvenc hírességeiről - így tiszteleg előttük.

Portré gabonapelyhekből

Sokszor szóltak rád a szüleid, hogy ne játssz az étellel az asztalnál? Nos, Sarah Rosedo egész biztos, hogy az őrületbe kergette a családját ezzel a különös szenvedélyével. Ugyanis Sarah olyan szintre fejlesztette ezt a tudását, hogy ma már hírességek portréját készíti el gabonapelyhekből. A művész hölgyet elmondása szerint a reggeli közbeni zenehallgatás inspirálja.

 

Azt gondolnánk, hogy ezeket a portrékat öt perc alatt el lehet készíteni, azonban ez egyáltalán nem igaz. Ugyanis Sarah legalább öt órát szán egy-egy hírességről készült portré elkészítésére.

 

Portré gabonapelyhekből

A művész hölgy először is felvázolja kedvenc hírességét, akinek a képét majd ki fogja rakni a gabonapelyhekből. Viszont ez még csak a kezdet. Második lépésként szétválogatja a gabonapelyheket forma és méret szerint. A kisebb gabonapelyhek az arcra kerülnek, a nagyobbakból pedig többnyire a hajat alkotja meg. Mindez igénybe vehet több órát is, főleg akkor, ha szép végeredményt akar látni az asztalon.

 

Híresség gabonapehelyből

Portré gabonapelyhekből

Sarah ezzel a különös szenvedéllyel nincs egyedül, ugyanis Nwe Yorkban találunk még egy jó pár, hozzá hasonló művészt, akik szintén élelmiszerből alkotnak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-06-30

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-ban újra visszatér a már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok. A balatonfüredi borhetek után a Zánkai Bornapok a második leghosszabb borhét a Balaton északi részén. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal készültek a borkóstoláson kívül is. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért lesz érdemes Zánkára utaznod!

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

2018-07-01

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Már javában tart Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. A rendezvényt 2018. június 29-e és július 1-e között rendezték meg idén. Ne csüggedj, hiszen a mai napon még ellátogathatsz a fesztiválra! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy mivel készültek idén a szervezők és mit tartogat számodra még a vasárnap!

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

2018-07-04

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

Keszthelyen 2018-ban is megrendezik az egyik legjobban várt balatoni eseményt, a KeszthelyFeszt fesztivált! Keszthely Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, ami előnyös helyszínt jelent turizmusára tekintve! Tudj meg többet az egyik legjobb balatoni fesztiválról! Olvasd el cikkünket, ha szeretnél többet is megtudni!

gasztronómia

Szótár

Salona 40

Salona 40 vitorlás hajó bemutatása A Salona 40 a második vitorlás hajó a Salona... Tovább

Ejtés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes