Hamupipőke ruhában ment az unokahúgával megnézni az új Disney-filmet a

hirdetes

Hamupipőke-ruhában ment az unokahúgával megnézni az új Disney-filmet

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

El tudtok képzelni egy kigyúrt, tetkós férfit fidres-fodros báli ruhában? Ezt még tetőzi, hogy a Disney új Hamupipőke filmjét ment így megnézni az unokahúgával. Mindezt azért, hogy a kislány jól érezze magát!

Unokahúg

A 4 éves kislány hamupipőkének öltözve szerette volna megnézni a moziban a Disney új Hamupipőke filmjét, azonban az indulás előtt egy kicsit elbizonytalanodott, mert félt, hogy rajta kívül senki nem lesz jelmezben. Jesse Nagy viszont igazán kreatív megoldást talált ki arra, hogy öntsön lelket az unokahúgába. A férfi 26 éves és külsőre egy igazi macsó kigyúrt testtel és tetoválásokkal. Biztos nem mernének túl sokan kikezdeni vele, de a kislány kedvéért mégis olyan dologra vállalkozott, amit a legtöbb férfi nem csinált volna utána! Elment a báli ruhakölcsönzőbe és a moziban már ebben a fidres-fodros hercegnőruhában jelent meg:

 

Ruha

Unokahúg

Mondani se kell, a kislánynak egyből jobb lett a kedve. A férfi strandpapucsban, csillámló, kék báli ruhában és tiarával a fején sétált be a kislánnyal a moziba, így nézték végig együtt a filmet. Az biztos, hogy az unokahúga sose fogja elfelejteni ezt a délutánt!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 4.7

divat