Gyerekek játszanak a kígyóval és csöppet se félnek tőle

hirdetes

Gyerekek játszanak a kígyóval

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Első látásra elég sokkoló ez a jelenet, ahogy a gyerekek játszanak azzal a kígyóval, mint valami játékszerrel. De úgy látszik, nekik ez teljesen természetes. A videón megnézhetitek ezt az ominózus jelenetet.

Gyerekek

Ettől a látványtól a legtöbb szülő sokkot kapna, hisz ki az, aki a közelébe engedné a gyerekét egy kobrának? Még akkor is, ha a méregfogai el vannak távolítva. Azonban úgy látszik, az indiai szülőknek egész más ehhez a témához a hozzáállásuk. A videón egy csapat gyerek ugrálja körbe a sziszegő kobrát és még nevetnek is, amikor valakinek sikerül fölbosszantani. Indiában az se túl ritka látvány, amikor egy olyan kisgyereket tesznek le a korba mellé játszani, aki még járni se tud. Viszont a csöppség ahelyett, hogy megijedne, úgy kezeli a kígyót, mint egy játékszert. Nézzétek meg ti is ezt a videót, ilyet még nem láttatok!

 

 

Gyerekek

Indiában viszont a kígyó nem számít olyan egzotikus és félelmetes állatnak, mint amilyennek mi látjuk Európa közepén. Az ottani emberek nap mint nap találkozhatnak ezekkel a csúszómászókkal és kénytelenek velük együtt élni. Általában olyan kígyókat tesznek be a gyerekek közé játszani, amik nem elég erősek ahhoz, hogy kárt tegyenek a gyerekekben és persze el vannak távolítva a méregfogai. Bár némelyik kígyófajtának olyan erős mérge van, hogy az halálos is lehet és persze nincs rá garancia, hogy nem nő vissza neki. Ebben az esetben viszont újra eltávolítják.

Gyerekek

Egy apuka Indiában például azért vett a gyerekének kígyót, hogy amíg a szülők dolgoznak a környéken, addig a csöppség ne legyen magányos. A kislány, Siddharth Sinune még járni is alig tud, még járni se tud, viszont a kígyótól egyáltalán nem fél, sőt, szeret vele játszani.

Gyerekek

Az apuka azt mondta, hogy mivel nem tud neki drága játékokat venni, ezért szerette volna kárpótolni valamivel és erre a kígyóra esett a választása. A kislány nem fél tőle, hogy összeroppantja, sőt, teljes az összhang.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 200

Átlagos értékelés: 4.8

utazás