Izland tavai drónnal fotózva

hirdetes

Így festenek Izland rejtett tavai

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Izland titokzatos sziget, melynek bizony még a 21. században is vannak titkai. Most az eddig rejtett tavait vették fel egy drónnal. A végeredmény több, mint lenyűgöző!

Íme Izland eddig rejtett tavai

Izland egy hamisítatlan szigetország az Atlanti-óceán északi részén, Grönland és Skócia között, Feröertől északnyugatra. Az ország belseje egy titokzatos, lakatlan világ. A városai, így a fővárosa is a partokra települtek. A sziget belső része rejtegeti az igazi csodákat. Ott nem kevesebb, mint 140 vulkán és több, mint 1000 kráter található. A vulkánok közül jó pár még ma is működőképes. Azonban nem csak tűzhányók vannak itt, hanem természetesen más természeti kincsek is. Így például folyók és tavak is. Ezek közül azonban a folyamatos változások miatt jó pár még nem igazán felfedezett.

hirdetes

 

Aurel Manea készítette az alábbi felvételeket. Természetesen, mint annyi mindenkinek a világon, a drónok elterjedése Neki is hatalmas segítség volt. Aurel immáron 9 éve próbálja felfedezni magának ezt a rejtelmes szigetvilágot, melyet most a drónokkal sokkal könnyebben megtehet. A legjobb tudomásunk szerint ezekről a részekről még soha ezelőtt nem készült felvétel. A színek és a formák azonban mindnkit kárpótolhatnak. Csodálatosan fest ez a vidék, erről nem is lehet vita! Ezek a felvételek egy DJI Mavic Pro segítségével készültek. 

hirdetes
Íme Izland eddig rejtett tavai

Csodás környezet, rejtelmes szigetvilág. Ez Izland!

 

 

 

És a végére itt a csodálatos vidó is:

 

 

Forrás: Aurel Manea

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás
hirdetes