Minden álma, hogy ő legyen az első anya a Marson

hirdetes

Egy fiatal lány, aki a Marson szeretne szülni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Maggie Lieu álma elég bizarrnak tűnhet, azonban a lány egyáltalán nincs elrugaszkodva a valóságtól, ugyanis jelentkezett az első telepesek közé, akiket a NASA kiköltöztet a Marsra.

Mars

Maggie Lieu azt tervezi, hogy a Marson fogja megszülni első gyermekét. Mielőtt azt hinnétek, hogy egy kamasz lány álmodozásait olvashatjátok, aki nincs tisztában a valósággal, elárulom, hogy Maggie Lieu 24 éves és asztrofizikát tanul a Birminghami Egyetemen. A NASA elindított egy olyan projektet, aminek keretében telepeseket küld ki a Mars bolygóra, akik ezentúl ott is fogják leélni az életüket. Maggie Lieu jelentkezett erre a feladatra és izgatottan várja, mikor derül ki, hogy benne lesz e az első negyven telepes között. A lány még soha nem volt közelebb álmai megvalósulásához, de vajon sikerülni fog feldolgoznia, hogy onnan többé nincs visszaút?

Mars

600 ember jelentkezett erre a projektre, akik közül csak negyvenet fognak kiválasztani. A kiválasztottak neve februárban derül majd ki, ezért Maggie Lieu nagyon izgatott. A telepesek 2022-ben utaznak el a vörös bolygóra, ami 130 millió kilométerre van a Földtől. Már azzal a tudattal is nehéz lehet megbirkózni, hogy onnan soha többet nem térhet vissza, de lehet. hogy az ottani embertelen körülményeket még ennél is nehezebb lesz elviselni. A Marson nincs oxigén, általában -62 fokos hideg van, ráadásul a környezet se valami szívderítő: egy soha véget nem érő sivatag; ugyanakkor felütheti a fejét az éhezés és az ivóvízhiány is. Szerintem nagyon bátor ember az, aki erre az útra vállalkozik!

 

Így fog kinézni a telepesek lakóhelye:Mars

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonfüred - Hajógyári Kikötő

A Balatonfüredi Hajógyári kikötő leírása: A Balaton keleti medencéjének északi... Tovább

Detre Diána

Név: Detre Diána Detre Diána születési hely/idő: Budapest, 1983. november.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 240

Átlagos értékelés: 4.8

utazás