Minden álma, hogy ő legyen az első anya a Marson

hirdetes

Egy fiatal lány, aki a Marson szeretne szülni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Maggie Lieu álma elég bizarrnak tűnhet, azonban a lány egyáltalán nincs elrugaszkodva a valóságtól, ugyanis jelentkezett az első telepesek közé, akiket a NASA kiköltöztet a Marsra.

Mars

Maggie Lieu azt tervezi, hogy a Marson fogja megszülni első gyermekét. Mielőtt azt hinnétek, hogy egy kamasz lány álmodozásait olvashatjátok, aki nincs tisztában a valósággal, elárulom, hogy Maggie Lieu 24 éves és asztrofizikát tanul a Birminghami Egyetemen. A NASA elindított egy olyan projektet, aminek keretében telepeseket küld ki a Mars bolygóra, akik ezentúl ott is fogják leélni az életüket. Maggie Lieu jelentkezett erre a feladatra és izgatottan várja, mikor derül ki, hogy benne lesz e az első negyven telepes között. A lány még soha nem volt közelebb álmai megvalósulásához, de vajon sikerülni fog feldolgoznia, hogy onnan többé nincs visszaút?

Mars

600 ember jelentkezett erre a projektre, akik közül csak negyvenet fognak kiválasztani. A kiválasztottak neve februárban derül majd ki, ezért Maggie Lieu nagyon izgatott. A telepesek 2022-ben utaznak el a vörös bolygóra, ami 130 millió kilométerre van a Földtől. Már azzal a tudattal is nehéz lehet megbirkózni, hogy onnan soha többet nem térhet vissza, de lehet. hogy az ottani embertelen körülményeket még ennél is nehezebb lesz elviselni. A Marson nincs oxigén, általában -62 fokos hideg van, ráadásul a környezet se valami szívderítő: egy soha véget nem érő sivatag; ugyanakkor felütheti a fejét az éhezés és az ivóvízhiány is. Szerintem nagyon bátor ember az, aki erre az útra vállalkozik!

 

Így fog kinézni a telepesek lakóhelye:Mars

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Spinakker

Spinakker - Hátszélvitorla, az orrvitorlák egy speciális fajtája, könnyû/közepes szélre... Tovább

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes