Luxuslakosztályban a világ körül - a világ legdrágább lakókocsija

hirdetes

A világ legdrágább lakókocsija

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezt a különleges, futurisztikus látvánnyal megtervezett luxuslakókocsit iszonyat magas áron kínálják. Bár a berendezését nézve ez nem is meglepő. Ráadásul akkora méretekkel rednelkezik, mint egy kamion.

Lakókocsi

További képek

Az osztrák Marchi Mobile tervezőcsapata tavaly egy igen különös lakókocsival rukkolt elő. A futurisztikus dizájn inkább egy Star Trekből kilépett űrsiklóra emlékeztet, és 3 millió dollárért kínálták. Azt hihettük, hogy ez minden idők legdrágább és legkülönösebb lakókocsija. Tévedtünk. Az Anderson Mobile Estates idén rátett pár lapáttal az osztrákok tavalyi teljesítményére. Nézd meg te is a Heat névre keresztelt.

 

The Heat

Lakókocsi

Talán nem éppen helyénvaló lakókocsinak nevezni ezt a gépet, a lakókamion elnevezés találóbb. Ez az 5 csillagos guruló luxuslakosztály akár minden világutazó álma is lehetne. A 111 négyzetméteres, kétszintes létesítményben található nappali, konferenciaterem, konyha, egy hálószoba és több vendégszoba, fürdők és mosdók, televíziók mindenhol és sok más.

 

Heat

Lakókocsi

Azt szinte már meg se kéne említeni, hogy minden bőrrel, tölgyfával és márvánnyal van borítva. A biztonságról is gondoskodtak, ugyanis a lakosztály 24 órás megfigyelés alatt áll, mindenhol biztonsági kamerák őrzik a lakók minden mozdulatát.

 

Luxuslakókocsi

Lakókocsi

Ez azért is fontos, mivel a Heatet leginkább énekeseknek, színészeknek és mindazoknak a masszív bankszámlával rendelkező embereknek gyártották, akik joggal félhetnek egy-egy fanatikus rajongótól. Az ára a csillagos eget verdesi, de azért mi is álmodozhatunk, nem?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek... Tovább

Cirrus

A cirrus egy 8-12 km magasan úszó apró fehér pamacsos felhőfajta. Ha kis számban... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 4.7

autó