ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ-re változtatta a nevét egy tanárnő

hirdetes

ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ-re változtatta meg a nevét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Kolumbiában élő tanárnő mindig is szeretett volna egy különleges és nehezen kimondható nevet. Azt hiszem, most sikerült elérnie a célját és végre megtörtént a várva várt névváltoztatás.

Névváltoztatás

Itthon is hallhatunk bizarr és szokatlan neveket, azonban amit ez a kolumbiai nő művelt, az annyira bizarr, hogy szerintem az összes eddigi furcsaságot kenterbe veri. Az egykori Ladyzunga Cyborg tanárként dolgozik, három egyetemen is tanít fotóművészetet, emellett pedig egy divattervező oldalt is üzemeltet. Ezek alapján elmondhatjuk, hogy egy bátor művészlélekről van szó, aki nem fél őrültségeket csinálni. Elmondása szerint azért van szüksége a névváltoztatásra, mert a munkája megköveteli a folytonos megújulást. Nem is ez az első eset, hogy nevet változtatott, azonban most két éven keresztül küzdött a hivatalokkal, mire sikerült elérnie a célját.

Névváltoztatás

ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ vadonatúj nevével azt hiszem, elérte a célját. Mint látható, a név négy részre van tagolva, ami egy dupla keresztnevet és egy dupla vezetéknevet jelent. Csak így engedték neki felvenni ezt a különleges nevet, de szerintem még így is gondok lesznek a becézéssel.

 

A munkahelyi közjegyző azért nem tagadhatta meg a névváltoztatást ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ-től, mert azzal munkahelyi kötelességszegést követett volna el.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonszemes - BAHART Kikötő

Balatonszemesi vitorláskikötő Szolgáltatásai: A felújított balatonszemesi kikötőben... Tovább

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 143

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív