Norvégia legszebb útja

hirdetes

Íme Norvégia legszebb útja videón

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 360 fokos videóknak hála mostantól mi magunk is bejárhatunk olyan vidékeket, melyekre lehet, hogy el sem tudnánk jutni egyébként. A legjobb példa erre Norvégia és az ő legszebb útja.

Videón a legszebb út

 

Norvégia kétségtelenül az egyik legszebb hely a Földön. Természeti csodák, érdekes városok, lenyűgöző történelem és nagyon sok boldog ember. Az ország túlnyomó részét a Skandináv-hegység borítja. Fjordokkal és szigetek ezreivel erősen tagolt partvonala több mint 25 000 km hosszú.Itt kanyarog világ legszebb autóútjai között számon tartott Atlanterhavsveien vagyis az Atlanti út, melyet mostantól  mi is könnyedén bejárhatunk úgy, hogy valójában el sem kell oda mennünk. 

hirdetes

 

A technika fejlődésének hála ugyanis egy új technika született, amit a 360 fokos videónak hívnak. Ekkor a felhasználó maga állíthatja be, hogy milyen képet is szeretne látni. 

 

8,3 kilométer hosszan húzódik ez az útszakasz, mely a Romsdal-félszigetet köti össze Averøya szigetével. Útját viaduktok, gátak és nyolc hid is szinesíti. Ez az út arról is híres, hogy rossz idő esetén még a  hullámok is átcsapnak felette. A következő oldalon beutatjuk ezt a páratlan videót.

hirdetes
Videón a legszebb út

Következzen hát a nem mindennapi utzás első kézből:

 

 

Forrás: Confused.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Reacher

Reacher: Könnyű anyagból szabott, nagy, háromszögletű vitorla, éles, félszeles menetekre. Tovább

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes