Odin 820, ami egyszerre motorcsónak és vitorlás

hirdetes

Odin 820, ami egyszerre vitorlás és motorcsónak

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden hajónak van erőssége és gyengesége. Nos, az Odin 820 nem a leggyorsabb hajó és se motorcsónakként, se vitorlásként nem nyújt száz százalékot, viszont hihetetlenül kényelmes és a legvadabb vizeken is megállja a helyét.

Odin 820

Minden hajónak más előnyös tulajdonsága van. Van, amelyik a sebességével tűnik ki a többi közül, van, amelyik a szépségével és van olyan is, amelyik a kényelmével. Ez a hajó nem valami gyors, azonban annál nagyobb erő lakozik benne. Olyan szinten stabil, hogy még veszélyesebb vizeken is megállja a helyét olyan körülmények között, ahonnan egy átlagos vitorlás hajóval menekülnénk. Az Odin 820 egyszerre büszkélkedhet motoros és vitorlás tulajdonságokkal is, ami azt jelenti, hogy egyik szempontból nézve se tökéletes, viszont olyan tulajdonságai vannak, ami a többi hajónak nincs.

 

A hajó 8,5 méter hosszú és két és fél méter széles. Találunk rajta árbocot is, viszont lehetőség van külmotor beépítésére, amennyiben motoros funkcióját is igénybe akarjuk venni. A külmotor akár 7-től akár 70 lóerős is lehet, ami hihetetlenül nagy erőt ad a hajónak. Még egy erős sodrású folyóval is képes megbirkózni, főleg ha minél nagyobb a beépített motor.

Odin 820

Ha ránézünk, az első benyomásunk róla, hogy nem a legkecsesebb hajó a világon, viszont ennek az az előnye, hogy belül kifejezetten tágas. Egy komplett kis lakosztály található benne rengeteg ablakkal, aminek köszönhetően nem érzi magát úgy az ember, mintha egy dobozba lenne bezárva, amikor a hajó belsejében tartózkodik. A hajóban van elkülönített konyha, fürdőszoba, mosdó és rengeteg bútor. Úgy fest az egész, mintha kifejezetten viharos időjárásra lett volna kitalálva: még az edénytárolók is szuper biztonságosak és stabilak. A víztartály 780 literes, ami jó sokáig elég. Túrahajóként kiváló, még a zord időjárás sem állhatja útját.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Tőkesúly

A tőkesúly a nagyobb hajókon a víz alatti ellensúly. Nevezik még kielnek vagy ballasztnak. Tovább

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 210

Átlagos értékelés: 4.8

hajó