Létezik a reinkarnáció, itt a bizonyíték! Ez nem lehet véletlen!

hirdetes

Létezik a reinkarnáció, itt van a bizonyíték!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Itt a bizonyíték, hogy létezik reinkarnáció. Egy amerikai kisfiú emlékszik az előző életére, amit képes volt bebizonyítani! Bár így is akadnak olyanok, akik csalónak nevezik a családot és a tévécsatornát, de ez akkor se lehet véletlen!

Reinkarnáció

Luke Ruehlman egy szőke, 5 éves amerikai kisfiú teljesen átlagos életet él családjával, azonban egyvalamiben erősen elüt az átlagtól: teljesen meg van győződve arról, hogy ki volt előző életében és ami még fontosabb, hogy mindezt bizonyítani is tudta! A kisfiú sokat emlegetett egy Pamela nevű afroamerikai nőt, aki Chicagoban élt és egy tűzbalesetben vesztette életét. A szülők sokáig azt hitték, hogy csak túl élénk a fantáziája, mint minden gyereknek, azonban az események egyre érdekesebb fordulatot vettek.

 

Luke már két éves korában elkezdte emlegetni Pamelát édesanyja legnagyobb megdöbbenésére. Amikor rákérdezett, ki az, a kisfiú azt válaszolta, hogy ő maga volt az, csak már meghalt, fent járt a Mennyekben, találkozott Istennel és egy Luke nevű kisfiúként született ujjá. Később egyre több történetet mesélt erről a Pamela nevű nőről, ami a szülőknek egyre gyanúsabb lett. A fiú édesanyja nyomozásba kezdett és valóban rábukkant egy Pamela Robinson nevű afroamerikai nőre, aki 1993-ban vesztette életét a Paxton Hotelben kitört tűzben.

Reinkarnáció

Luke ezek után bekerült egy tévéműsorba, ami lélekvándorlással foglalkozik. Itt a következő tesztnek vetették alá, hogy megtudják, valóban emlékszik e arra, ki volt előző életében: több afroamerikai nő képét mutatták meg neki, közöttük elkeverték Pamela fényképét is. A kisfiú azonnal felismerte Pamelát.

 

Pamela

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Gerenda

A gerenda a vihart hozó kékeslilás, sötét, egyenes vonalú felhőképződmény. A gerenda... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 135

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív