Új ötlet a Volvótól: anyósülés helyett gyerekülés

hirdetes

Újdonság a Volvótól: anyósülés helyett gyerekülés

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a luxusautó kifejezetten családcentrikusan lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag eltűnt belőle az anyósülés, helyette a gyerekülést raktak be oda. Egy igazi újdonság Volvótól.

Volvo

A Volvo CX90 Excellence alapján készült el a tanulmány Lounge Console elnevezéssel, melyet a Sanghaji Autószalon alkalmából hozták létre. Az autó belsejét úgy alakították ki, hogy az kifejezetten családcentrikus legyen, ami azt jelenti, hogy az anyósülés eltűnt a kocsiból. Ez egy egészen új ötlet, hisz az anyósülés egy olyan alapvető tartozéka minden autónak, hogy el se tudnánk képzelni nélküle. De van, aki igen, mert most megalkották a világ legcsaládcentrikusabb luxusautóját. Az anyósülés helyére a gyerekülés került, ami azt jelenti, hogy az autó középpontjában a gyerek és a vele szemben ülő szülő van.

Volvo

De ha már a gyerekülés került a figyelem középpontjába, a tervezők egyáltalán nem spóroltak a praktikusabbnál praktikusabb ötletekkel. A gyerekülés nemcsak hogy forgatható, de pelenkák tárolására is alkalmas. És a benne ülő csöppség mindig szem előtt lehet.

 

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi lesz akkor, ha a gyerek kinövi az ülést? Nos, éppen ezért nem lesz belőle sorozatgyártás még amellett, hogy egy drága luxusautóról van szó. Viszont a cél egy ilyen családcentrikus autó gyártásával nem az volt, hogy tömegesen gyártsák, hanem inkább azt szeretnék kifejezni vele, hogy az ember életében a család a legfontosabb.

Forrás: hir.ma.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Cumulus

A cumulus egy 1-2 km magasan úszó gomolyfelhő. A zivataros idő előhírnöke. A vastagabb... Tovább

Pozitív csapás

 Cirkálásnál, azaz kreuzban, az a szakasz, amely közelebb visz minket célunkhoz. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.9

autó