Újra feltámad az Audi Quattro!

hirdetes

Visszatér az Audi Quattro!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Úgy néz ki, az Audi folytatja a négy évvel ezelőtt abbahagyott Quattro projektet, ami amúgy elég sikeresen indult. Ráadásul a végkifejletre már nem is kell olyan sokat várni!

Audi Quattro feltámadása

Négy évvel ezelőtt bemutatták a Quattro projektet, ami végül abba is maradt, pedig nem bizonyult teljesen sikertelennek. Viszont most úgy néz ki, folytatják ezt a félbehagyott projektet. Bár az Audi az egyik legnépszerűbb luxusmárka, a kritikusok szerint mégis hiányzik belőle valami, ami viszont a BMW modellekben meg van: ez pedig a vadabb, extrémebb stílus. A formatervezők úgy gondolják, hogy egy ilyen formavilággal rendelkező modell nagyot lendíthetne a márka sikerességén. Éppen ezért fektet most nagy hangsúlyt az Audi a formavilág felfrissítésére, ami azt jelenti, hogy kicsit eltérnek majd a masszív, biztonságot sugárzó, túrakocsis vonaltól.

Audi Quattro feltámadása

Marc Lichte, az Audi vezető formatervezője szerint erre a megújulásra már nem is kell olyan sokat várni! Ugyanis a korábban sikeresnek ígérkező Quattro projekt már újraindult. Ennek a folyamatnak már tavaly is volt egy kis előszele, mert megjelent a Sport Quattro tanulmány, ami már erősen hajazott erre a mostani projektre. De az új Quattro még ennél is különlegesebb lesz!

 

Ha az Audi piacra dobna egy olyan modellt, aminek a formavilága eltérne az eddig megszokottól, az egy mérföldkő lenne a márka történetében. Az Audi legnagyobb vetélytársa, a Mercedes is hasonló formavilágot igyekszik megvalósítani. És hogy milyen is lesz ez az új formavilág? Nos, az Audi okozhat még meglepetéseket. Az biztos, hogy sokkal extrémebb és vagányabb lesz, mint amilyen modellekkel eddig találkozhattunk.

 

Lapozz tovább és nézd meg a videót a Quattro projektről!

Audi Quattro feltámadása

Az Audi Quattro:

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Ballaszt

A ballaszt meghatározásád lásd a tőkesúly szótárszónál. Tovább

Negatív csapás

 Cirkálásnál a céltól távolodó, de magasságot gyûjtõ szakasz. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 182

Átlagos értékelés: 4.8

autó