Hőlégballonnal a Balaton fölött

hirdetes

Óriási élmény a Balaton körülről

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Balatonnál sokféleképpen meglehet kapni "azt a bizonyos" élményt. Nem is gondolná senki, hogy ezt a tó fölött, a levegőből is meg lehet szerezni. És még nem is kerül sokba.

Micsoda élmény a hőlégballonos kirándulás!

Csupán a tériszony szabhat határt az álmok megélésénl a Balaton körül. Régen a hőlégballonos repülés amolyan luxus volt, melyet tényleg nem élhettek át sokan. Most azonban már nem az. Fent lenni a levegőben olyan élmény lehet, melyet még öreg korában is emleget az ember. 

 

Szerencsére a Balaton körül már lehetséges a hőlégballonos sétarepülés is.  A repülés során 1000 méter fölé emelkedik a ballon. Természetesen akármilyen jó idő is van a földön, ide már be kell alaposan öltözni, hiszen itt már tényleg hűvösebb a az idő. Azonban a kilátás csodás, mely mindenért kárpótolja az embert. Olyan magasból már leaz ember láthatja  a tanúhegyeket, a Hévízi-tavat, a Kis-Balaton vadregényes mocsarait és a lankás zalai dombokat is.

hirdetes

 

Gondoljunk csak bele: a hőlégballonból szebbnél szebb fotókat és videókat készíthet az ember, így lehet az emlékeket még jobban elraktározni. A következő oldalon videó formájában is megmutatjuk az élményt.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Aliga - Club Aliga

Club Aliga Vitorláskikötő bemutatása: A Club Aliga kikötő a Balaton keleti... Tovább

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes