Ritka látványt szalasztott el, mert a telefonját nyomkodta: elúszott mellette egy púpos bálna

hirdetes

Ritka látványt szalasztott el, mert a telefonját nyomkodta

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a vitorlázó férfi annyira bele volt merülve a telefonjába, hogy egy rendkívül ritka jelenséget szalasztott el: egy púpos bálna úszott el mellette, számára viszont úgy látszik, teljesen megszűnt a külvilág létezni.

Telefon

Kaliforniában, a Redondo Beach közelében egy férfi a vitorlásán ült és teljesen belemélyedt a telefonjába, miközben a világ egyik legcsodásabb és legritkább élőlénye úszott el mellette, amiről szépen le is maradt. Még az a szerencse, hogy éppen arra járt egy fotós, aki lencsevégre kapta a púpos bálnát, ami hirtelen ugrott fel a vízből. A púpos bálnáról tudni kell, hogy rendkívül ritka faj, ami jórészt a vadászoknak köszönhető. Különleges testfelépítése van az átlagosnál hosszabb mellúszókkal. Bár a púpos bálna szeret felugrálni a vízből, mivel kevesen vannak, ezért szinte csodaszámba megy, ha az ember lát egyet!

Telefon

De ez a férfi biztos valami nagyon érdekes dolgot láthatott a telefonján, mert még csak fel se nézett belőle. Ez a kis történet még a CBS News hírei közé is bekerült, akiknek a bálnát megörökítő fotós, Eric Smith úgy véleményezte az esetet, hogy a mai ember olyan szinten belemélyed a telefonjába, hogy szinte tudomást se vesz a körülötte történő eseményekről. Mondhatni, elmegy mellette az élet, mint ahogy emellett a férfi mellett is ez a ritka jelenség. Az eset magáért beszél.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Molett ruha webshop

A molett nőknek nincs egyszerű dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni, hiszen a boltok... Tovább

Lümmel

Lümmel - az árbocot és a bumot összekötõ szerkezet Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 147

Átlagos értékelés: 4.8

tenger,óceán