Ritka látványt szalasztott el, mert a telefonját nyomkodta: elúszott mellette egy púpos bálna

hirdetes

Ritka látványt szalasztott el, mert a telefonját nyomkodta

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a vitorlázó férfi annyira bele volt merülve a telefonjába, hogy egy rendkívül ritka jelenséget szalasztott el: egy púpos bálna úszott el mellette, számára viszont úgy látszik, teljesen megszűnt a külvilág létezni.

Telefon

Kaliforniában, a Redondo Beach közelében egy férfi a vitorlásán ült és teljesen belemélyedt a telefonjába, miközben a világ egyik legcsodásabb és legritkább élőlénye úszott el mellette, amiről szépen le is maradt. Még az a szerencse, hogy éppen arra járt egy fotós, aki lencsevégre kapta a púpos bálnát, ami hirtelen ugrott fel a vízből. A púpos bálnáról tudni kell, hogy rendkívül ritka faj, ami jórészt a vadászoknak köszönhető. Különleges testfelépítése van az átlagosnál hosszabb mellúszókkal. Bár a púpos bálna szeret felugrálni a vízből, mivel kevesen vannak, ezért szinte csodaszámba megy, ha az ember lát egyet!

Telefon

De ez a férfi biztos valami nagyon érdekes dolgot láthatott a telefonján, mert még csak fel se nézett belőle. Ez a kis történet még a CBS News hírei közé is bekerült, akiknek a bálnát megörökítő fotós, Eric Smith úgy véleményezte az esetet, hogy a mai ember olyan szinten belemélyed a telefonjába, hogy szinte tudomást se vesz a körülötte történő eseményekről. Mondhatni, elmegy mellette az élet, mint ahogy emellett a férfi mellett is ez a ritka jelenség. Az eset magáért beszél.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
tenger,óceán

Szótár

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a... Tovább

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten, patinás környezetben, a múlt század emlékeivel, és... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes