Egy igazán elegáns szuperjacht: Majesty 105

hirdetes

Majesty 105, egy igazán elegáns szuperjacht!

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Majesty 105 egy igazán elegáns luxusjacht. A képeket nézve az embernek olyan érzése lehet, mintha nem is hajón lenne, hanem egy elegáns otthonban.

Szuperjacht

A luxusjachtok piacán egészen a nyolcvanas évek óta ismert a Gulf Craft neve. A dinamikus, keményebb kialakítású Majesty 135 után alig hat hónappal most egy visszafogottabb külsejűnek szánt modellel tértek vissza, a Majesty 105-tel.

 

Tervezői az új Majesty-t egyszerre szánták sportosnak és finoman elegánsnak kék-fehér festésével és a hajó orrában elhelyezett ovális ablakokkal. Bár külsőre lehet, hogy kevésbé impozáns elődjénél, belső kialakítása mindenképpen pozitív csalódást okoz a szkeptikusok számára is.

 

Gulf Craft - Majesty 105 szuperjacht

Szuperjacht
A valamivel több, mint 32 és fél méter hosszú hajó öt luxuskabinnal rendelkezik a vendégek számára és további hárommal a legénységnek, ezekhez társul még nyolc fürdőszoba is. A vendégek kényelméről több kanapé és fotel, a kilátásról és a természetes fényről pedig nagy ablakok gondoskodnak.
Az étkezőben (amit a társalgótól egy nagyképernyős televízió választ el) lekerekített üvegasztalhoz ülhetnek a vendégek. A tervezők a hajót olyan embernek ajánlják, aki legtöbb idejét a fedélzeten tölti. A szabad ég alatt ugyanis olyan extrák gondoskodnak a kényelméről, mint a bárpult vagy a jacuzzi.
 

Gulf Craft - Majesty 105 szuperjacht

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a... Tovább

Yacht v. Jacht

Yacht v. Jacht: nagyobb méretû (luxus) túrahajó Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 4.7