Ez a két fickó a város legmagasabb pontjaira is felmászik néhány fotó kedvéért

hirdetes

Elképesztő fotók a magasból 1. rész

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A két orosz származású fiatalember általában úgy készítik a fotókat, hogy felmásznak a város legmagasabb pontjára, legyen az egy felhőkarcoló, vagy bármilyen más, magas épület. Ha tiltott helyszínekről van szó, az se jelenthet akadályt, sőt!

Elképesztő fényképek

Ez a két srác aztán nem szívbajos! Fotóikat valószínű már a fél világ ismeri, mert úgy terjednek az interneten, mint a futótűz. Vadim Mahorov és Vitaliy Yakhnenko mindketten orosz származásúak és arról lettek híresek, hogy vonzza őket a veszély és a szabályok áthágása. Őrült élményeiket közzé is teszik az interneten, amiktől a legtöbb ember az állán tapos, és alig hiszi el, amit lát. Pedig itt szó sincs semmiféle trükkről! Ezek a fotók valóban ilyen magas helyeken készültek.

 

A két srác imád fotózni és valóban egy egészen más szemszögből látják a várost, mint a legtöbb ember. Ugyanis rajtuk kívül nem sokan mernének felmászni egy felhőkarcoló tetejére csak azért, hogy ellőjenek néhány fotót.

 

Elképesztő fényképek

Ha ez a két őrült figura beteszi a lábát egy városba, valószínű, egyből kiszúrják a város legmagasabb pontját és addig nem nyugszanak, amíg meg nem hódítják – lehet az akár egy tiltott terület is. Sőt, leginkább a tiltott helyszínek vonzzák őket, ahova legtöbbször azért nem lehet felmászni, mert életveszélyes.

 

Elképesztő fényképek

Ezt az őrült játékot Maharov kezdte el. Néhány évvel ezelőtt  egy barátjával felmászott egy magas darura és annyira magával ragadta az az élmény, amit ott átélt, hogy többé nem tudott szabadulni tőle.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 199

Átlagos értékelés: 4.9

sport